twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

26 Νοεμβρίου 2010

Αλλάζει ο τρόπος καταβολής των μισθών από το Δημόσιο

Αλλάζει την Παρασκευή ο τρόπος καταβολής των μισθών στο Δημόσιο και η αρχή θα γίνει με 202.106 υπαλλήλους που εργάζονται στα υπουργεία Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Πολιτισμού, Εργασίας, Οικονομικών, Μεταφορών και Υποδομών, καθώς και στους διάφορους εποπτευόμενους φορείς τους.

Η καταβολή του μισθού θα γίνει μέσω τραπεζικών λογαριασμών και αφορά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Στο νέο σύστημα αναμένεται να ενταχθούν μέχρι το τέλος του χρόνου άλλοι 200.000 υπάλληλοι, ενώ μέχρι τον Απρίλιο του 2010 εκτιμάται ότι στο σύστημα θα ενταχθούν και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.

Μετά την απογραφή τα στοιχεία μισθοδοσίας των 760.000 δημοσίων υπαλλήλων συγκεντρώθηκαν σε ειδική βάση δεδομένων και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έλεγχος για να διαπιστωθεί πόσοι από αυτούς έπαιρναν διπλές αποδοχές. Έλεγχος γίνεται επίσης και στο αν είναι πραγματικοί δικαιούχοι των επιδομάτων που λαμβάνουν, καθώς και αν εφαρμόζεται το πλαφόν στις υπερωρίες και το ανώτατο όριο μισθού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick