twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Δεκεμβρίου 2010

Συνελήφθη ο Τζούλιαν Ασάντζ

Ο Τζούλιαν Ασάντζ παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί, αυτοβούλως, σε αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου. Εμφανίζεται πεπεισμένος ότι πίσω από τη σύλληψή του βρίσκονται οι αμερικανικές μυστικές αρχές.

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 39χρονου Αυστραλού εξέδωσε η Σουηδία, οι αρχές υποστηρίζουν ότι είναι υπεύθυνος για βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση γυναικών, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Σύμφωνα με τη Scotland Yard, ο Assange συνελήφθη στις 9.30 πμ τοπική ώρα (11.30 ώρα Ελλάδας).O Juian Assange αναμένετε να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου εντός των επόμενων δύο ή τριών ωρών.

Από την στιγμή που θα εμφανιστεί ενώπιον του Βρετανού εισαγγελέα, ο ιδρυτής του WikiLeaks‎ αναμένεται να ζητήσει την απελευθέρωσή του έναντι χρηματικής εγγύησης καθώς η ακροαματική διαδικασία για την έκδοσή του στην Σουηδία μπορεί να αρχίσει μέσα σε 28 μέρες.

Τέλος η ελβετική τράπεζα "Postfinance" ανακοίνωσε χθες πως ακύρωσε τον λογαριασμό του λόγω «ψευδών στοιχείων που αφορούν τον τόπο κατοικίας του». Ο λογαριασμός αυτός χρησιμοποιούνταν για απευθείας δωρεές στο WikiLeaks.


www.blogtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick