twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Δεκεμβρίου 2010

Ο Δημήτρης Παπαιωάννου μιλά για την ομοφυλοφιλία

O Δημήτρης Παπαϊωάννου, άνθρωπος των τεχνών ανοίγει την καρδιά του στο περιοδικό People, και μιλάει για όλα.

«Ευτυχώς έχω αγαπηθεί και έχω αγαπήσει. Έχω αγαπηθεί από ανθρώπους που με βοήθησαν να γίνω καλύτερος», λέει ο γνωστός σκηνοθέτης ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και έχει δηλώσει την ομοφυλοφιλία του. «Εγώ το έσκασα από το σπίτι μου στα 18, για να μη χρειαστεί ποτέ να κρυφτώ. Αυτό που είναι δύσκολο, δηλαδή δεν μου αρέσει –το ήξερα ότι μπορεί να γίνει- είναι να χαρακτηριστώ ως gay καλλιτέχνης. Ξέρω ότι για πολλούς το γεγονός ότι είμαι ανοιχτός με την ομοφυλοφιλία μου, τους ωθεί να κατηγοριοποιούν τη δουλειά μου με αυτό τον τρόπο. Δεν το ήθελα αυτό αλλά δεν ήθελα να παίζω κρυφτούλι», επισημαίνει ο σκηνοθέτης.

Ξεκαθαρίζει όμως ότι «το gay δεν είναι ιδιότητα, προτέρημα ή παράσημο. Είναι η ερωτική σου επιλογή. Δε σημαίνει κάτι αξιόλογο για τον άνθρωπο».

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου αποκαλύπτει ότι «ο Καβάφης ήταν ένας ποιητής-καταφύγιο στην ομοφυλοφιλία μου, στην εφηβεία μου, δηλαδή ήταν ανακούφιση να ξέρω ότι διδάσκομαι στο σχολείο, όπως τον διδάσκομαι, έναν ποιητή που ήξερα ότι ήταν ομοφυλόφιλος».

Ο ίδιος δεν πιστεύει στο γάμο , αλλά όπως λέει στο δικαίωμα του γάμου για όποιους θέλουν να το έχουν.
Star

2 σχόλια:

George Tsitiridis είπε...

o Παπαιωάννου μιλάει στο Screw και το People απλά το αναδημοσιεύει..
ας μην φοβάμστε να μιλήσουμε για gay περιοδικά

Ανώνυμος είπε...

Η συνέντευξη στο περιοδικό People είναι αναδημοσίευση από το γκέι περιοδικό SCREW του Δεκεμβρίου.

Για περισσότερα www.screwmag.gr

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick