twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Δεκεμβρίου 2010

Εσύ ξέρεις τι είναι το sexting ;

Μπορεί να το έχεις ακούσει. Μπορεί να το έχεις δει στο internet. Μπορεί να το κάνει η φίλη σου. Είναι νέα τάση που μας έρχεται ως συνήθως από την Αμερική. Θα μπορούσε να είναι η φυσική συνέχεια του φλερτ... αλλά δεν είναι τόσο αθώο... Αντιθέτως το sexting είναι αυτό που λέμε...κατευθείαν στο ψητό!

Τι είναι το sexting;

Είναι η νέα μόδα που γίνεται συνήθως από άτομα νεαρής ηλικίας και εφήβους. Πρόκειται για ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων τολμηρού περιεχομένου αλλά και προκλητικών φωτογραφιών με ...κυνικό στόχο το άμεσο σεξ! Η λέξη sexting προέρχεται από το πάντρεμα της λέξης sex και της λέξης texting όπως λέγεται το γραπτό μήνυμα στα αγγλικά.

Το sexting ξεκίνησε περίπου το 2005 και στην Αμερική έχει αναπτυχθεί τόσο - κυρίως στα σχολεία- που έχει καταφέρει να αναστατώσει γονείς και καθηγητές. Πλέον έχει γίνει μόδα και στους ενήλικους ενώ έχει προκαλέσει και πικάντικα ροζ σκάνδαλα στη showbiz!

Πρόσφατο παράδειγμα η φρεσκοχωρισμένη Eva Longoria η οποία ανακάλυψε, ψάχνοντας κινητό τηλέφωνο του άντρα της φωτογραφίες και μηνύματα άκρως ...σεξουαλικού περιεχομένου. Όπως φάνηκε εκ των υστέρων, ο Τony Parker ήταν φανατικός ...οπαδός του sexting!


To sexting κατέστρεψε και έναν άλλο γάμο διάσημου, προκαλώντας μεγάλο ροζ σκάνδαλο στην Αμερική. Αυτόν του πρωταθλητή του γκολφ Tiger Woods. Πολλά ήταν τα σκανδαλοθηρικά sites που έφεραν στο φως τα πικάντικά μηνύματα και τις προκλητικές φωτογραφίες που του έστελνε η ερωμένη του, αλλά και αυτός σε εκείνη!


Οι καιροί αλλάζουν το φλερτ με τα ...μάτια αλλάζει πρόσωπο...γίνεται ψηφιακό και σκληρό. Ούτε καντάδες, ούτε λουλούδια ούτε βλέμματα με νόημα... Απλά ένα μήνυμα τολμηρό, μία ημίγυμνη φωτογραφία και ..."το πιασες το νόημα": "Θέλω να κάνουμε σεξ". Ίσως είναι κυνικό. Ίσως σε ευαίσθητες ηλικίες επικίνδυνο. Αλλά είναι νέα τάση, που ίσως τα επόμενα χρόνια γίνει καθημερινότητα.

Εσύ θα έκανες sexting;

Tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick