twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Ιανουαρίου 2011

Απεργία στα Μέσα Μεταφοράς και στο ΜΕΤΡΟ : 12/1/2011

Σε αλλαγές στο πρόγραμμα κινητοποιήσεων για την Τετάρτη προχώρησαν σε κοινή συνεδρίασή τους τα Σωματεία των Εργαζομένων στο Μετρό με στόχο, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, την όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, το Μετρό θα κυκλοφορήσει κανονικά από τις 08:00 έως τις 21:00, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, αύριο, Τετάρτη, το Μετρό και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Αλλάζει δηλαδή η ώρα της στάσης εργασίας στο Μετρό, ενώ η προαναγγελθείσα 24ωρη απεργία στον ΗΣΑΠ μετατρέπεται σε στάση εργασίας.

Επίσης, το Τραμ ακύρωσε τη στάση εργασίας που είχε προγραμματίσει. Έτσι, θα κινηθεί κανονικά.

Παραμένει η στάση εργασίας στα λεωφορεία, από τις 11 το πρωί ως τις 3.30 το απόγευμα και τα τρόλεϊ, από τις 11 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα.

Την Πέμπτη

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, Τραμ και Μετρό έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία για την Πέμπτη.

Ο ΗΣΑΠ θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι ως τις 4 το απόγευμα.

Κινητοποιήσεων συνέχεια και την επόμενη εβδομάδα

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία αποφάσισαν επίσης στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι για την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου.

Επίσης, το Τραμ δε θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου από τις 11 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα.

Τέλος, οι εργαζόμενοι στο Μετρό προσανατολίζονται σε απεργία διαρκείας αν δεν υπάρξει διάλογος με το υπουργείο.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick