twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

1 Ιανουαρίου 2011

Φαντασμαγορική υποδοχή για το 2011 σε όλο τον κόσμο


Δισεκατομμύρια άνθρωποι γιορτάζουν την είσοδο του 2011. Οι πρώτοι που άφησαν το 2010 ήταν οι κάτοικοι του Κιριμπάτι, ενός μικρού νησιού του Ειρηνικού που γύρισε τη σελίδα του 2010, χθες στις 12.00 (ώρα Ελλάδας) και η Νέα Ζηλανδία.

Στην Αυστραλία ο καινούριος χρόνος ανέτειλε υπό το φως πυροτεχνημάτων, ενώ στην Ασία περίπου 400.000 άνθρωποι υποδέχτηκαν το 2011 στον κόλπο του Χονγκ Κόνγκ.

Στο Λονδίνο, περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στις όχθες του Τάμεση, όπου άκουσαν το Μπιγκ Μπεν να χτυπάει τα τελευταία δευτερόλεπτα του χρόνου.

Εκατομμύρια άνθρωποι συγκεντρώθηκαν εξάλλου μπροστά στο Κολοσσαίο στη Ρώμη, στην Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο και στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι.

Με την καθιερωμένη κρυστάλλινη σφαίρα αλλά και με την έντονη παρουσία της αστυνομίας γιόρτασαν στη Νέα Υόρκη χιλιάδες άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στην Τάιμς Σκουέαρ για να μετρήσουν εκεί τα τελευταία λεπτά του χρόνου.

Στο Ντουμπάι υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά με λέιζερ και πυροτεχνήματα στο πιο ψηλό κτήριο του κόσμου στο Burj Khalifa.

Στην Ισπανία πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στη πλατεία της Μαδρίτης Puerta del Sol και συμμετείχαν στα Σταφύλια (Las Uvas), ένα έθιμο κατά το οποίο ο κόσμος τρώει 12 σταφύλια που αντιστοιχούν στους δώδεκα μήνες τους έτους καθώς έτσι πιστεύουν ότι θα έχουν καλοτυχία για τους επόμενους δώδεκα μήνες.

Τέλος περί τα 2 εκατομμύρια άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη παραλία Copacabana στο Ρίο Ντε Τζανέιρο σε ένα φαντασμαγορικό μουσικό σόου καθώς αποκάλυψαν και το logo για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.




New Zealand Rings in 2011
Ανέβηκε από NTDTV. - Οι πιο φρέσκες video-ειδήσεις.


Happy New Year from Russia
Ανέβηκε από CNN_International. - Οι πιο φρέσκες video-ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick