twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Ιουνίου 2009

Μέτοχος στον ΠΑΟΚ με 12,53% ο Γκαγκάτσης

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης έχει πολύ ενεργό ρόλο στον ΠΑΟΚ και εκτός από εκπρόσωπος της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα είναι και μέτοχος με 12,53%. Στη λίστα του «δικεφάλου» βρίσκεται ο Βιτορίνο Αντούνιες. Ο 22χρονος Πορτογάλος ανήκει στην Ρόμα και είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Επίσημα ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις του στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής. Για να γίνει αυτό πρέπει ο εκπρόσωπος κάθε ομάδας να έχει ένα ποσοστό μετοχών παραπάνω από 10% και έτσι ο Γκαγκάτσης έχει γίνει μέτοχος.
Το συγκεκριμένο ποσοστό καθιστά τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, δεύτερο τη τάξει μέτοχο μετά τον Βασίλη Παγώνη που κατέχει περίπου το 20%. Από την ΠΑΕ του συλλόγου της Θεσσαλονίκης δεν έγινε γνωστό αν ο Γκαγκάτσηςέδωσε χρήματα για να γίνει κάτοχος του 12,53% ή αν του έγινε εκχώρηση του μεριδίου από άλλα μέλη.

Στη λίστα ο Αντούνιες
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Ο 22χρονος Πορτογάλος, Βιτορίνο Αντούνιες είναι από τα ανερχόμενα και μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου και ο Φερνάντο Σάντος τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Ο νεαρός άσος είναι από τις βασικές επιλογές επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας του «δικεφάλου» και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.
Πέρυσι ο Αντούνιες αγωνιζόταν ως δανεικός στην Λέτσε από την Ρόμα ενώ παλαιότερα είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ μελετά προσεκτικά την περίπτωση και θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες αφού πρόκειται για τον μπακ της επόμενης δεκαετίας.
Γιώργος Βροντάκης

από την gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick