twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Ιουνίου 2009

Διαλύθηκε στον αέρα το μοιραίο Airbus...

Τα σώματα των θυμάτων του μοιραίου Airbus της Air France που έχουν μέχρι στιγμής ανασυρθεί φέρουν πολλαπλά τραύματα σε πόδια, γοφούς και χέρια, σύμφωνα με Βραζιλιάνο αξιωματούχο. Ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα τραύματα αυτά δείχνουν ότι το αεροσκάφος διαλύθηκε στον αέρα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των Βραζιλιάνων ιατροδικαστών, νεκροψίες σε ορισμένα από τα 50 πτώματα που έχουν ανασυρθεί δείχνουν τραύματα.

Από την πλευρά του, ο πρώην ειδικός στην Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ, Φρανκ Τσιάκο, δήλωσε ότι τα θραύσματα του αεροπλάνου που έχουν βρεθεί και τα πτώματα αποτελούν ενδείξεις ότι το αεροσκάφος διαλύθηκε στον αέρα.

Παράλληλα, η απουσία εγκαυμάτων από τα σώματα των θυμάτων ενισχύει την άποψη ότι στο αεροσκάφος δεν σημειώθηκε έκρηξη.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, τόσο για τις σορούς των επιβατών όσο και για τα «μαύρα κουτιά», τα οποία θα δώσουν ασφαλείς απαντήσεις στα ερωτήματα.

Συνολικά έχουν εντοπιστεί οι σοροί 50 επιβατών, ενώ οι Αρχές της Βραζιλίας έχουν σπεύσει να ξεκαθαρίσουν ότι δεν είναι δυνατόν να εντοπιστούν όλοι όσοι επέβαιναν στη μοιραία πτήση της Air France από το Ρίο προς το Παρίσι.

τα νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick