twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Ιουνίου 2009

ΟΣΦΠ: Παίρνει Μέλμπεργκ και Νταρμπισαϊρ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο μεταγραφών βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να συμφώνησαν με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Όλοφ Μέλμπεργκ και μένει η συγκατάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή! Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και η παραμονή του Ματ Ντάρμπισαϊρ. Αισιόδοξοι πως θα βρουν λύση και θα κρατήσουν τον Σεμπάστιαν Λέτο είναι στον Πειραιά.

Κόλπο γκρόσο με Μέλμπεργκ!

Είναι ο διακαής πόθος του Τιμούρ Κετσπάγια και ξεκάθαρα η περίπτωσή του προκρίνεται για την ενίσχυση της άμυνας. Ο Όλοφ Μέλμπεργκ αποτελεί το «μήλον της έριδος» για τους δύο αιώνιους του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι περισσότερο κοντά απ’ ότι ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα, υπάρχει τέτοια αισιοδοξία στο λιμάνι, που θεωρούν ότι ο Σουηδός αμυντικός θα κλείσει εντός της ημέρας ή το αργότερο την Παρασκευή.

Οι νεότερες εξελίξεις αφορούν τις διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους. Πηγές αναφέρουν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν χρήση της συμφωνίας που είχαν πριν 2 εβδομάδες και έδωσαν τα χέρια με τους Ιταλούς στα3εκατ. ευρώ. Η εφημερίδα «ΦΩΣ» αναφέρει ότι η πρόταση ήταν διπλάσια της αντίστοιχης που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός! Αυτό που απομένει είναι να τα βρουν με τον 32χρονο άσο, ο οποίος ζήτησε 2εκατ. ευρώ ετησίως για τρία χρόνια. Αρχικά αυτή ήταν η ένσταση του Ολυμπιακού… Το ποσό των εισπράξεων του παίκτη. Από τη στιγμή, όμως, που το κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς είναι κοντά σε εκείνο του Μέλμπεργκ, οι Πειραιώτες θα προτιμήσουν τον Σουηδό κυρίως λόγω ηλικίας (δύο χρόνια νεότερος)!

Υπογράφει ο Ντάρμπισαϊρ

Αίσιο τέλος θα έχει το σίριαλ με τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Μπλάκμπερν συνεχίστηκαν μέχρι αργά χτες το βραδύ και η χρυσή τομή φαίνεται να βρέθηκε κοντά στα 3εκατ. ευρώ. Ουσιαστικά, δηλαδή, οι «ερυθρόλευκοι» αύξησαν την προσφορά τους για να πάρουν το «ok» των «ρόδων». Αν και αναμενόταν χτες, η ανακοίνωση της απόκτησης του Άγγλου επιθετικού θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας την Πέμπτη.

Σκέφτεται τη συνιδιοκτησία για Λέτο

Από τη στιγμή που δεν βλέπουν… φως στην πρόταση για αγορά των δικαιωμάτων του Σεμπάστιαν Λέτο, σκέφτονται άλλους πιθανούς τρόπους να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο λιμάνι σκέφτονται να βρουν τη «χρυσή τομή» με τη Λίβερπουλ και να αγοράσουν μέρος των δικαιωμάτων του Αργεντινού επιθετικού. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» θα ζητήσουν ποσοστό μεγαλύτερο του 50%. Οι «κόκκινοι» από τη μεριά τους έχουν ζητήσει να τους σταλθεί ένα φαξ με μία συγκεκριμένη πρόταση, προτού ξεκινήσουν οποιονδήποτε κύκλο διαπραγματεύσεων.

από τον sport-fm
Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick