twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Ιουνίου 2009

Παραιτείται Ο Κούλης


Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Νίκος Κούλης γνωστοποιεί την αποχώρηση του από τα διοικητικά της ΠΑΕ ωστόσο υπερασπίζεται την «ομάδα Ντέμη» και την πενταετή προσφορά του. Καθοριστική ημέρα για τον Μάκο ενώ οι «κιτρινόμαυροι» εντείνουν τις πιέσεις τους και για το θέμα του Λεονάρντο του Λεβαδειακού. Ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Μπάγεβιτς βρίσκεται ο Κανακούδης. Την πόρτα της εξόδου από τα κοινά της ΑΕΚ γνωστοποίησε ο Νίκος Κούλης από τα κοινά της «Ένωσης» όπου σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay τόνισε «Στα πέντε χρόνια βοήθησα, πιστεύω, την ομάδα που αγαπώ. Τώρα είναι καιρός να αφήσω άλλους να ασχοληθούν. Μια και είμαι, όμως, ο τελευταίος από τους πρωτεργάτες της ομάδας Ντέμη, πιστεύω ότι είναι χρήσιμο να δώσω ένα δικό μου απολογισμό για την προσφορά και τα λάθη μας τα τελευταία πέντε χρόνια. Ειδικά, μια και τελευταία υπάρχει μια μεγάλη εκστρατεία συκοφάντησης της προσπάθειας, κυρίως από μερικούς ΑΕΚτσήδες που το 2004 εφηύραν διάφορες δικαιολογίες για να μη σταθούν δίπλα στην ΑΕΚ, όταν αυτή πάλευε κυριολεκτικά για την ύπαρξή της».
Παράλληλα ο αντιπρόεδρος του «δικέφαλου» επισήμανε ότι έγιναν αρκετά λάθη «Λάθη έγιναν πολλά και μερικά από αυτά σοβαρά. Ο πόλεμος κατά της βίας συνοδεύτηκε από μια έλλειψη κατανόησης της ψυχοσύνθεσης των οργανωμένων οπαδών. Παραδόξως, ο άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι από την εξέδρα δεν κατάλαβε ότι για κάθε βίαιο πρεζάκια ή νεοφασίστα υπάρχουν πενήντα άνθρωποι που βρίσκουν νόημα και αξιοπρέπεια με τη συμμετοχή τους στους οργανωμένους. Το γήπεδο ήταν το δεύτερο λάθος μας. Οχι η ειλικρινής θέση πως γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν γινόταν, αλλά η έλλειψη ενημέρωσης, συζήτησης με τον κόσμο, που είχε μεγαλώσει με τον «Ναό» και πόναγε στο άκουσμα ότι οι παιδικές αναμνήσεις μας θα έμεναν για πάντα αναμνήσεις. Λάθος μας ήταν και η εμμονή μας με το πρωτάθλημα. Το μυαλό μας έλεγε ότι οι περίφημες «εφήμερες χαρές» πρέπει να υποταχθούν σε αυτά που θα αφήσουν προίκα στην ΑΕΚ: προπονητήριο, γήπεδο, νέοι παίκτες. Η καρδιά, όμως, ήθελε τη διάκριση κι αυτό οδήγησε στο τέταρτο και χειρότερο λάθος: την ανοχή στις ζημίες. Δυστυχώς, η ανοχή όλης της διοίκησης σε έξοδα μεγαλύτερα από τις δυνατότητες της ΑΕΚ έφεραν την απογοήτευση των μετόχων χωρίς να προσφέρουν ουσιαστική καλυτέρευση της ομάδας. Αν μη τι άλλο, μας απομάκρυνε από την έμφαση σε νέους, ταλαντούχους παίκτες, που θα πονούσαν τη φανέλα και θα δένονταν με τον κόσμο».

Άγγελος Σκλαβουνάκης

από την gazetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick