twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Ιουνίου 2009

Απίστευτη τραγωδία με Μουν

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Μπράις Μουν στη Νότιο Αφρική. Όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας, ο άσος του Παναθηναϊκού τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό του μία 25χρονη γυναίκα, επιστρέφοντας τα ξημερώματα από το πάρτι του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της χώρας, Άαρον Μοκοένα. Ο 23χρονος παίκτης είναι πολύ πιθανό να είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και ενδέχεται να αντιμετωπίσει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας!

Το δυστύχημα συνέβη στις 6 τα ξημερώματα, όταν ο Μουν φέρεται να έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του («Mercedes Benz») και χτύπησε την άτυχη γυναίκα που πήγαινε με τα πόδια στη δουλειά της, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τα πόδια. Το θύμα διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, το «Charlotte Maxeke Hospital», αλλά δεν ήταν δυνατό να νοσηλευτεί γιατί η κλινική ήταν γεμάτη με ασθενείς και επείγοντα περιστατικά. «Υπήρξε επικοινωνία με πολλά νοσοκομεία, αλλά κανένα δεν μπορούσε να δεχτεί την ασθενή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Γιοχάνεσμπουργκ και πρόσθεσε πως το θύμα μεταφέρθηκε μιάμιση ώρα μετά το ατύχημα στην ιδιωτική κλινική«Morningside Med», όπου υπέκυψε στα τραύματά της στις 7:50!

Ο Μπράις Μουν είχε μικροτραυματισμούς στο κεφάλι, τα χέρια και το αριστερό πόδι, ενώ μεταφέρθηκε στην κλινική «Morningside Medi-Clinic», από όπου πήρε εξιτήριο λίγο αργότερα. «Όταν πήγαμε να τον δούμε, είχε παντού επιδέσμους. Ακόμη είναι υπό παρακολούθηση», είπε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.

Οι αρχές έχουν ήδη αρχίσει έρευνα για τις αιτίες του δυστυχήματος. Έχει γίνει αλκοτέστ στον ποδοσφαιριστή και τα αποτελέσματά του θα διαβιβαστούν στην αστυνομία. «Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα και μύριζαν αλκοόλ. Ευτυχώς η αστυνομία οδηγούσε κοντά τους και σταμάτησαν», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. Παράλληλα, γίνεται έρευνα για τους λόγους που καθυστέρησε η νοσηλεία της άτυχης γυναίκας, με συνέπεια να υποκύψει στα τραύματά της.
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick