twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

13 Ιουνίου 2009

Η Γιούβε κοιτάει Ζιλμπέρτο



Ιταλικά σενάρια επαναφέρουν στο στόχαστρο της Γιουβέντους τον Ζιλμπέρτο Σίλβα! Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, η Γιούβε φέρνει ξανά στο μυαλό της τον Βραζιλιάνο άσο του Παναθηναϊκού και θα τον παρακολουθήσουν επισταμένως στο προσεχές Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Νοτίου Αφρικής. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν και πέρυσι στη σκέψη της Γιούβε, όμως τελικά ο παίκτης κατέληξε στον Παναθηναϊκό.

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ίδιου του Ζιλμπέρτο, που τονίζει σχετικά: «Και παλιότερα υπήρξαν επαφές με τη Γιουβέντους, αλλά δεν προέκυψε κάτι. Θα μου άρεσε να αγωνιστώ στη Γιουβέντους και στο πρωτάθλημα της Serie A».

Αν προκύψει πρόταση της Γιουβέντους για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα πει όχι και με δεδομένο ότι οι Πράσινοι είναι αρκετά κοντά στους Κώστα Κατσουράνη και Ορλάντο Ενχελαρ, τότε θα πρέπει να ανοίξει ακόμα μία θέση στους αμυντικούς χαφ. Την οποία και θα «αδειάσει» ο Ζιλμπέρτο.

Γιάννης Γιαννούλας
από το sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick