twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Ιουνίου 2009

Ζήτησε να μείνουν


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η καθιερωμένη συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ευρώπης να ζητά τη παραμονή των Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νίκου Χατζηβρέττα. Aκολούθησε το ραντεβού του μάνατζερ του Λιθουανού σταρ, με την διοίκηση του Παναθηναϊκού.


Ο «Ζοτς» μιλώντας για το κλίμα της συζήτησής του με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, τόνισε: «Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συναίνεση. Η ομάδα έχει ήδη προχωρήσει στη διάρκεια της χρονιάς σε δύο σημαντικές προσθήκες με τηναπόκτηση των Μιλένκο Τέπιτς και Νικ Καλάθη. Προχωράμε χωρίς βιασύνη, με ηρεμία, βάσει των πλάνων και του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά. Κατακτήσαμε τρεις τίτλους και ομάδα που κερδίζει είναι δύσκολο να αλλάξει. Αυτό που θέλουμε είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να είναι ευχαριστημένος και στο τέλος της επόμενης χρονιάς. Να είναι σίγουρος ότι όλοι μας θα προσπαθήσουμε να μείνει ψηλά η σημαία του Παναθηναϊκού».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπογράμμισε: «Συζητήσαμε σε κλίμα καλής θέλησης όπως πάντα και είχαμε ταύτιση απόψεων. Ο προπονητής έκανε τις εισηγήσεις του τις οποίες και δεχθήκαμε και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες του. Όπως κάθε χρόνο αυτό που θα προσπαθήσουμε στη διάρκεια του καλοκαιριού είναι να κάνουμε πράξη αυτά που θέλει η τεχνική ηγεσία της ομάδας». Παρόντες στο ραντεβού ήταν ακόμη ο Μάνος Παπαδόπουλος, μάνατζερ της ομάδας και ο Δημήτρης Ιτούδης, συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
gazzetta team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick