twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

16 Ιουνίου 2009

Η επιστολή που έστειλε ο Γιάννης Μανώλης στον πρωθυπουργό


Αφόρητες πιέσεις δέχεται από χθες το μεσημέρι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μανώλης, να υποβάλει άμεσα και εντός της ημέρας την παραίτησή του από την έδρα του στη Βουλή, ώστε να αναλάβει ο επιλαχών στην εκλογική περιφέρειά του, κ. Κρανιάς.

Ο Γιάννης Μανώλης, ωστόσο, με επιστολή που έστειλε χθες στον Πρωθυπουργό, τα κύρια σημεία της οποίας αποκαλύπτει η «zougla.gr», επιμένει πως θα υποβάλει την παραίτησή του την 1η ημέρα συνεδρίασης του θερινού τμήματος της Βουλής.

Τα κύρια σημεία της επιστολής Μανώλη προς τον Πρωθυπουργό έχουν ως εξής :1. Δεν θα είμαι υποψήφιος ξανά με την ΝΔ στις επόμενες εκλογές, επιστρέφω στους κοινωνικούς αγώνες.

2. Την πρώτη ημέρα λειτουργίας του θερινού τμήματος της βουλής, στο οποίο μετέχω, θα ανακοινώσω την παραίτησή μου.

3. Σας είχα ενημερώσει από τον Απρίλιο του 2008 για τα σκάνδαλα που έρχονται κι εσείς με αγνοήσατε.

4. Ομιλώ πολιτικά καί δεν παίρνω καμία πολιτική απάντηση στα όσα επισημαίνω.

5. Δεν αναλάβατε καμία πρωτοβουλία για την βαριά ήττα που υπέστη η ΝΔ στις 7 Ιουνίου.

Με νεότερη δήλωσή του ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης, διαψεύδει ότι προτίθεται να κατέλθει υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ. στις επόμενες εκλογές, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι δεν τίθεται θέμα σταθερότητας της κυβέρνησης.



«Τα γνωστά παπαγαλάκια επιχειρώντας να απαξιώσουν τις πολιτικές μου θέσεις με κατηγορούν ότι θα είμαι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στο νομό Αργολίδας. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ας σταματήσουν, λοιπόν, τις αθλιότητες όσοι διαρρέουν σενάρια περί συνωμοσίας», υπογραμμίζει ο κ. Μανώλης και ξεκαθαρίζει:

«Δηλώνω, επιπλέον, ότι με τις αποφάσεις μου, για τις οποίες έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό, δεν τίθεται κανένα θέμα σταθερότητας της κυβέρνησης».
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick