twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Ιουνίου 2009

Στη «Φωλιά του Πουλιού» το ιταλικό Σούπερ Καπ


Την απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός του ιταλικού Σούπερ Καπ στη «Φωλιά του Πουλιού» πήραν οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας. Ήταν ήδη γνωστό πως το παιχνίδι θα γινόταν σε κινεζικό έδαφος και τελικά θα έχει λίγη από τη λάμψη των Ολυμπιακών Αγώνων τουΠεκίνου, αφού σε αυτό το στάδιο φιλοξενήθηκαν οι τελετές έναρξης και λήξης, καθώς και τα αγωνίσματα του στίβου, ένα χρόνο πριν.

Ο τελικός ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ίντερ και την κυπελλούχο Λάτσιο θα γίνει στις 8 Αυγούστου, με το εναρκτήριο σφύριγμα να δίνεται στις 8 ακριβώς τοπική ώρα, αφού είναι γνωστό πως πρόκειται για τον τυχερό αριθμό των Κινέζων, κάτι που αποδέχτηκαν οι Ιταλοί.

Η ασιατική χώρα αποτελεί το τρίτο μέρος της γης, εκτός Ιταλίας, στο οποίο φιλοξενείται ο τελικός του Σούπερ Καπ, μετά τις ΗΠΑ και τη Λιβύη.

από τον sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick