twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Ιουνίου 2009

ΑΕΚ: Τελειώνει με Μάκο, πάει για Λεονάρντο


Μεταγραφική επίθεση της ΑΕΚ αναμένεται τις επόμενες ημέρες για να κλείσει τους παίκτες που έχει ζητήσει επιμόνως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Θανόπουλος θα έχει τα τελικά ραντεβού για να κλείσει τις μεταγραφές του Γρηγόρη Μάκου από τον Πανιώνιο και του Λεονέρντο από τον Λεβαδειακό, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα και η απόκτηση του Ρουμάνου Ιορντάκε.

Ταυτόχρονα αναμένεται αν υπάρξουν συζητήσεις με ομάδες για την παραχώρηση του Εντίνιο και του Τζιμπούρ. Για τον Αλεγερινό που σκόραρε με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο 3-1 εναντίον της Αιγύπτου υπάρχει ενδιαφέρον από την Σεντ Ετιέν.

Σε περίπτωση παραχώρησς των δύο παικτών η ΑΕΚ λέγεται ότι θα κινηθεί για την απόκτηση του Φακούντο Πάρα από την Λάρισα και του Δημήτρη Παπαδόπουλου που φεύγει από την Λέτσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick