twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Ιουνίου 2009

Η Καλομοίρα μιλά για τα επαγγελματικά της σχέδια...

Η Καλομοίρα βρίσκεται στην Αμερική και μέσω τηλεφώνου μίλησε στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια στην τηλεόραση αλλά και για τον επερχόμενο γάμο της.
«Έχω ραντεβού με τον Alpha για να συζητήσουμε διάφορα» δήλωσε η Καλομοίρα. Διαψεύδοντας όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο μεταγραφή της σε άλλο κανάλι, η Καλομοίρα είπε πως έχει μιλήσει μόνο με τους υπευθύνους του Alpha και με κανέναν άλλον. Τι έχει στο μυαλό της για την επόμενη σεζόν όμως; «Περάσαμε πολύ ωραία όταν γυρίζαμε το "Big In Japan", αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω ξανά. Υπάρχουν και άλλα projects που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να εκφραστώ καλύτερα».

Η Καλομοίρα προγραμματίζει το γάμο της με τον αγαπημένο της Γιώργο, αλλά ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία. «Για την ακριβή ημερομηνία δεν είμαστε σίγουροι ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει το 2010».

yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick