twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Ιουνίου 2009

Στον ΠΑΟΚ ο Τσιρίλο!


Μπρούνο Τσιρίλο ο έκτος! Ο Ιταλός μακραίνει τη λίστα των μεταγραφών του ΠΑΟΚ. Επιστρέφει οριστικά στην Ελλάδα και ακολουθεί το δρόμο που χάραξαν προηγουμένως οι Κουτσιανικούλης, Φωτάκης, Αμπουμπακάρι, Παπάζογλου και Κρέσιτς. Χθες οριστικοποιήθηκε η απόκτηση από τον «Δικέφαλο» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η τελική συμφωνία επήλθε σε συνάντηση που είχαν στην Αθήνα ο Ζήσης Βρύζας με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Φρεντερίκο Παστορέλο. Η πλευρά του παίκτη διεμήνυσε στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι το εμπόδιο της Ρετζίνα ξεπεράστηκε (λύθηκε το συμβόλαιο) και ότι άνοιξε ο δρόμος για τη μετακίνηση του Τσιρίλο στην Τούμπα. Συνεπώς ενεργοποιήθηκε η συμφωνία που είχε επιτευχθεί επί ιταλικού εδάφους. Ο σκληροτράχηλος αμυντικός αναμένεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ μετράει μια εκκρεμότητα λιγότερη και περιμένει νεότερα από τονΒιτόλο. Ο Ισπανός επιμένει να πιέζει τη Ρασίνγκ Σανταντέρ επιδιώκοντας την ελευθερία του, προκειμένου να γίνει συμπαίκτης με τον Τσιρίλο. Στον Πανσερραϊκό με τη μορφή δανεισμού θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης και Βαγγέλης Γεωργίου. Σύντομα θα τους ακολουθήσει και ο Παναγιώτης Γλύκος. Τις επόμενες μέρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Αργεντίνου επιθετικού Λεγκιζαμόν. Πάντα στα υπόψη βρίσκεται και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Αγωνία για Τσάβες

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Αρη, που θα γίνει από τις 15 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου στη Βόρεια Ιταλία. Διάστημα στο οποίο θα δοθούν 4 φιλικά ματς.

Εξελίξεις στο θέμα Αμπρέου θα υπάρξουν αφού ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική Ουρουγουάης και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στις αρχές της άλλης εβδομάδας θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ο Μεχντί Ναφτί, ενώ παρατείνεται η αγωνία για τον Τσάβι Τόρες, με την τύχη του οποίου θα ασχοληθεί η Μπαρτσελόνα από τη Δευτέρα. Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Κόντης, βρίσκεται στην Ευρώπη για μεταγραφικούς αλλά… μυστικούς για την ώρα λόγους.

ΤΣΑΝΑ ΒΑΣΩ

Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick