twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

16 Ιουνίου 2009

H Σταρ Ελλάς 2009: Βίβιαν Καμπανίλε-Ζαγοριανάκου-

H 19χρονη Βίβιαν Καμπανίλε-Ζαγοριανάκου είναι η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού καλλιστείων που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1. Η 19χρονη πήρε τον τίτλο της Star Hellas κάτω από το "πληγωμένο βλέμμα" της Νταϊάνας Ιγροπούλου, που ενώ ήταν το μεγάλο φαβορί περιορίστηκε στον τίτλο της αναπληρωματικής Star Hellas.

Η νέα Star ΕΛΛΑΣ 2009 έχει ύψος 1,80, σπουδάζει στην Ρώμη σχέδιο μόδας, μιλά Ιταλικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά, και είναι λάτρηςτου βόλεϊ, του πινγκ πονγκ, του ράφτινγκ και της "Διαβάστε την συνέχεια!" κολύμβησης.

Μiss ΕΛΛΑΣ στέφθηκε η 23χρονη φυσικοθεραπεύτρια Άλκηστις Ανιφαντή, με ύψος 1,76. Η Άλκηστις μιλάει Αγγλικά και έχει ως ενδιαφέροντα το τένις και τη γυμναστική…

Μiss Young στέφθηκε η 17χρονη μαθήτρια Λυκείου Κατερίνα Σκουρλή, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Άμα την δείτε από κοντά, πάντως, προσέξτε τι θα τις πείτε, γιατί είναι πολύ καλή στις πολεμικές τέχνες!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος η «sex bomb» των υποψηφίων πήρε τον τίτλο της “Αναπληρωματικής Star Ελλάς”.

Έτσι, μετά τη Τζούλια Αλεξανδράτου και τη Ρία Αντωνίου, φέτος "επάξια" τον τίτλο κέρδισε η πρώην Miss Young, η 19χρονη Νταϊάνα Ιγροπούλου.

Αναπληρωματική Μiss Young ήταν η Ιωάννα Παπαγιάννη.

Ο ΑΝΤ-1 στέλνει πια ξεκάθαρα το “μήνυμα” ότι δεν θέλει “Star Ελλάς” που θα γεμίσουν τα περιοδικά της χώρας με γυμνές φωτογραφήσεις, και που θα δίνουν το παράδειγμα σε 19χρονες κοπέλες να κάνουν πλαστική στο στήθος τους...

Οι νικήτριες του διαγωνισμού

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τα φετινά καλλιστεία συνδύασαν ζωντανές εμφανίσεις δημοφιλών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, που συνήθως έχουν σχέση με τον όμιλο ΑΝΤ-1 και φυσικά με την δισκογραφική εταιρεία του ομίλου Heaven.

Εφέτος, λοιπόν, ο σταθμός μάς ''υπενθύμισε'' τον νικητή του X-Factor, Λούκα, καθώς και το συγκρότημα ''Κόκκινα Χαλιά'', που τραγούδησαν ζωντανά στη σκηνή του μεγάλου τελικού.Άλλη μια έκπληξη που μας επεφύλαξε ο φετινός διαγωνισμός ήταν η παρουσιάστριά του σε ρόλο... τραγουδίστριας.Η μεγαλύτερη, όμως, έκπληξη απ' όλες στη σκηνή του τελικού ήταν το δίδυμο της Eurovision από το Αζερμπαϊτζάν, που έκλεψε τις ''ευρωπαϊκές'' ψήφους και εντυπώσεις! Με μαγιό μπικίνι και 12ποντα σανδάλια περπάτησαν μια μια στη σκηνή του μεγάλου τελικού οι φετινές finalist -και κακά τα ψέματα, όλες τους διέθεταν σώμα αψεγάδιαστο!

Μετά βάδισαν και οι ''μεγαλύτερες'', με το ίδιο μπικίνι και τα ίδια σανδάλια. Αν ψάξετε για κανένα ''προσωπικό σημάδι'', όπως για παράδειγμα τατουάζ, δεν θα το βρείτε ποτέ γιατί απαγορεύονται αυστηρά και καλύπτονται με ειδικό make up.

23 πανέμορφες κοπέλες έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό Star Hellas/Miss Hellas/Miss Young. Ο 20ός διαγωνισμός ομορφιάς του ΑΝΤ1 ήταν ένα ξεχωριστό event σε καινούργιο χώρο, με νέο πνεύμα και μοντέρνα αισθητική, με πολλές εκπλήξεις, με τη συμμετοχή δημοφιλών καλλιτεχνών της σύγχρονης μουσικής σκηνής και με πιο fun διάθεση από κάθε άλλη φορά.

Ο φετινός διαγωνισμός επεφύλασσε μία ακόμα καινοτομία. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, 23 νέοι αλλά και καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας δημιούργησαν ξεχωριστές βραδινές τουαλέτες μία για κάθε υποψήφια, αποκλειστικά για τη μεγάλη βραδιά! Οι σχεδιαστές, που εξέφρασαν ο καθένας τη δική του προσωπική έμπνευση και άποψη, είναι με αλφαβητική σειρά οι: Αντρια, Αγγελος Μπράτης, Γιώργος Ελευθεριάδης, Δημήτρης Ζαφειρίου, Δημήτρης Ντάσιος, Δημήτρης Πέτρου, Κατερίνα Αλεξανδράκη, Κάτια Δελλατόλα, Κiriakos, Laskaris, Λιάνα Καμπά, Λουκία, Oρσαλία Παρθένη, Simeoni, Σμαραγδή, Xαρά Λεμπέση, Χρήστος Βελουδάκης, Χρήστος Κωσταρέλλος, Χριστόφορος Κοτέντος, Deux Hommes, Delight, Theia, Walm.

Η εταιρία CALZEDONIA δημιούργησε τα μαγιό των υποψηφίων, ενώ τα παπούτσια είναι προσφορά των καταστημάτων J. Bournazos, επίσης αποκλειστικά για το διαγωνισμό του ΑΝΤ1.

Τα κοσμήματα και τα ρολόγια των φιναλίστ είναι προσφορά της D & G Jewels.

Τις κομμώσεις επιμελήθηκε ο Ηλίας Ζάρμπαλης, hairstylist της Pantene Pro V, και το μακιγιάζ ο Γιάννης Μαρκετάκης με προϊόντα Max Factor.

Την εμφάνιση και αισθητική περιποίηση των φιναλίστ ανέλαβαν τα DNA : Kέντρα Yγείας και Oμορφιάς.

Μία ακόμα μεγάλη καινοτομία του φετινού διαγωνισμού ήταν η προσφορά 3 υποτροφιών τριετούς φοίτησης από το MEDITERRANEAN COLLEGE στις μεγάλες νικήτριες. Επιπλέον, η εταιρία HYUNDAI προσέφερε τρία αυτοκίνητα I 10, ενώ υποστηρικτής του διαγωνισμού ήταν επίσης το Dirollo της OPTIMA.

Ο διαγωνισμός Star Hellas/Miss Hellas/Miss Young 2009 ανέδειξε κάτι παραπάνω από την απλή ομορφιά. Έριξε τους προβολείς στο στιλ, την άποψη, τον αέρα και το ταμπεραμέντο της μοντέρνας Ελληνίδας, που ξέρει τι θέλει και έχει όλα τα προσόντα να το αποκτήσει!

Για την παραγωγή του Διαγωνισμού Ομορφιάς Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς - Μις Γιανγκ 2009 συνεργάστηκαν οι:
Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας
Επιμ. εκπομπής-Κειμενογράφος: Μάρω Παναγιωτακοπούλου
Styling Creative Director: Τάσος Σοφρωνίου
Κινησιολογία / Χορογραφίες : Jean - Pierre
Σκηνικά: Ηλίας Λεδάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος
Φωτογραφίες: Πάνος Γεωργίου
Οργάνωση Παραγωγής: Πέγκυ Χόλη
Διεύθυνση Παραγωγής: Βασίλης Αντωνιάδης
Εταιρία Παραγωγής: ΕΝΑ PRODUCTIONS

Χορηγοί της μεγάλης βραδιάς το LIPTON LINEA και τα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

STAR HELLAS 2009
ANT1
Βιβιάνα Καμπανίλε Ζαγοριανάκου
Ηλικία: 19
Ύψος : 1,80
Ζώδιο : Λέων
Σπουδές : Φοιτήτρια σχεδίου μόδας στη Ρώμη
Ξένες γλώσσες: Ιταλικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά
Ενδιαφέροντα, δραστηριότητες: Βόλεϊ, κολύμβηση, πινγκ-πονγκ, ράφτινγκ

Μις Τουρισμός- No.10 Χριστιάνα Γαργαροπούλου
Αναπληρωματική Μις Γιανγκ- No.3 Ιωάννα Παπαγιάννη
Αναπληρωματική Μις Ελλάς- No,9 Μαργαρίτα Παπανδρέου
Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς- No.13 Νταϊάνα Ιγροπούλου
Μις Γιανγκ- No.5 Κατερίνα Σκουρλή
Μις Ελλάς- Νο.9 Άλκηστις Ανιφαντή


από το zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick