twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Ιουνίου 2009

Ρία Αντωνιου: H απάντηση στην Τζούλια Αλεξανδράτου και το reality με την Britney Spears


Σε συνέντευξή της σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Star», η Ρία Αντωνίου μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και για το σύντροφό της, Ηλία Πανταζόπουλο και για όσα είπε η Τζούλια Αλεξανδράτου για εκείνον μετά τη λήξη της συνεργασίας τους.

«Πήγα στο Λονδίνο για να κάνω ένα δοκιμαστικό για ένα ριάλιτι με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς» αποκάλυψε η Ρία. «Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ξαναπάω την επόμενη εβδομάδα για την τελική συμφωνία» συνέχισε. Και όταν ο δημοσιογράφος παραλλήλισε το συμβάν με το πρόσφατο ταξίδι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στις Κάνες, εκείνη απάντησε: «Δεν έχω ποτέ ασχοληθεί με την περίπτωσή της», ενώ σχετικά με τα όσα είπε η Τζούλια για το σύντροφό της, Ηλία Πανταζόπουλο, τα λόγια της ήταν: «Ο Ηλίας όχι μόνο δεν ασχολείται, αλλά γελάει με αυτά. Έχεις λόγο να ασχολείσαι με κάποιον όταν είσαι ενοχλημένος ή πληγωμένος από αυτόν».
Και όταν τελικά η Ρία ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη της για τον χαρακτηρισμό «Η νέα Τζούλια» που συχνά της αποδίδουν, εκείνη είπε ενοχλημένη: «Δεν έχω καμία σχέση με καμία. Πόσο μάλλον με τη συγκεκριμένη. Δεν είμαι ούτε η νέα Κούλα, ούτε η παλιά Νίτσα. Είμαι η Ρία».

από το yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick