twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Ιουλίου 2009

Δημοσίευσαν ημίγυμνες φωτογραφίες 17χρονης στο Internet


Στα… χέρια της αστυνομίας του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης έπεσαν ένας 26χρονος και δύο 19χρονοι, καθώς είχαν δημοσιεύσει στο διαδίκτυο ημίγυμνες φωτογραφίες 17χρονης.

Έπειτα από καταγγελία της και μετά από ανάλυση ηλεκτρονικών ιχνών και δημοσιευμένων πληροφοριών σε συγκεκριμένο ηλεκτρονικό προφίλ, αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δημιούργησαν ηλεκτρονική σελίδα όπου δημοσιεύονταν ημίγυμνες φωτογραφίες της καταγγέλλουσας, ελεύθερα προσβάσιμες από κάθε χρήστη του διαδικτύου, κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2008 – Μαΐου 2009.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία ενός εκ των 19χρονων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι οι δύο ομογενείς δημιούργησαν από κοινού το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό προφίλ, ενώ τις φωτογραφίες προμηθεύτηκαν από τον 26χρονο. Ο τελευταίος δήλωσε ότι περιήλθαν στην κατοχή του από κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου όμορου νομού, στο οποίο εργαζόταν και είχε επισκεφθεί η θιγόμενη προκειμένου να δει τις φωτογραφίες της.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick