twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Ιανουαρίου 2010

Συνελήφθησαν η Έλενα Σκορδέλη και ο αδελφός της για την δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή


-Η Κύπρια παρουσιάστρια, Έλενα Σκορδέλη συνελήφθη για την δολοφονία του Α. Χατζηκωστή.
-Μετά από λίγο συνελήφθη και ο αδελφός της
- Πολύ κοντά στον εντοπισμό του φονικού όπλου
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έσπασε τελικά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt ένας από τους τρεις συλληφθέντες που φέρονται να είχαν εκτελέσει το σχέδιο της δολοφονίας και κατονόμασε την πασίγνωστη παρουσιάστρια της Κύπρου Έλενα Σκορδέλη.

Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε λίγη ώρα αργότερα και τον αδελφό της κας Σκορδέλη, αμέσως μετά την επιστροφή του από την Πάφο όπου βρισκόταν.

Οι πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν σε αποκλειστικότητα πως αυτός που έσπασε τη σιωπή του φέρεται να είναι ο Θάνος Χατζηγεωργίου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν ήταν ο οδηγός της μηχανής που μετέφερε τον εκτελεστή.

Ο Θάνος Χατζηγεωργίου φέρεται να είχε συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες με τον αρχηγό της κυπριακής αστυνομίας και ήδη βρίσκεται σε πρόγραμμα μαρτύρων. Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι η συμφωνία για τη δολοφονία του Α. Χατζηκωστή "έκλεισε" σε εστιατόριο ιδιοκτησίας της Έλενας Σκορδέλη, όπου συναντήθηκε μαζί της.

Επίσης ο ίδιος φέρεται να μίλησε και για τους ρόλους των υπολοίπων στο σχέδιο της δολοφονίας αναφέροντας ότι ο εκτελεστής του Άντη Χατζηκωστή είναι ο 29χρονος Γρηγόρης Ξενοφώντος, ο οποίος ήδη βρίσκεται στη Μολδαβία.
Η Έλενα Σκορδέλη είναι παντρεμένη με ένα παιδί και προέρχεται από οικογένεια η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του catering και των εστιατορίων.

Η Έλενα Σκορδέλη παρουσίαζε το δελτιο ειδήσεων το Σαββατοκύριακο έως ότου οι ιθύνοντες του σταθμού θέλησαν να την απομακρύνουν. Εκείνη αγόρασε τότε ένα μεγάλος μέρος των μετοχών και τους ζήτησε να μην την διώξουν μιας και είναι μέτοχος. Ωστόσο, οι κάτοχοι του πλειοψηφικού μετοχικού κεφαλαίου την απομάκρυναν, ενώ αρνήθηκαν και την επιμονή της να εισέλθει ο αδελφός της στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το NewsIt η Έλενα Σκορδέλη είχε επισκεφθεί έναν επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στον ηλεκτρονικό τζόγο και λίγο πριν τα Χριστούγεννα του είχε προτείνει να αγοράσει και εκείνος ένα πακέτο μετοχών από έναν απο τους μετόχους του Σίγμα, που βρίσκεται στη φυλακή και λέγεται Ανδρόνικος. Με αυτό τον τρόπο ήθελε να καταφέρει να αποκτήσει εάν όχι την πλειοψηφία των μετοχών, μία ισχυρή φωνή στο μετοχολόγιο του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Σίγμα είναι πρώτος σε τηλεθέαση στην Κύπρο και ανήκει στον όμιλο ΔΙΑΣ που έχει στην ιδιοκτησία του επτά ραδιοφωνικούς σταθμούς που καλύπτουν πάνω από το 50% της ακροαματικότητας της κυπριακής ραδιοφωνίας, οκτώ περιοδικά και μία εφημερίδα.
Newsit(.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick