twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

27 Ιουλίου 2009

Ποιές είναι οι ετήσιες αποδοχές του προέδρου της ΕΡΤ;

Ερώτηση στον πρωθυπουργό με αφορμή το ύψος των αποδοχών του προέδρου της ΕΡΤ Χρήστου Παναγόπουλου κατέθεσαν 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ΕΡΤ, κατά την πρόσφατη ακρόασή του από την Επιτροπή ΔΕΚΟ, υποχρεώθηκε να παραδεχθεί ότι οι ετήσιες αμοιβές του ανέρχονται στα 347.000 ευρώ, ποσό το οποίο χαρακτηρίζουν ως «προκλητικό».

Αφού επισημαίνουν ότι οι αποδοχές αυτές είναι κατά πολύ υψηλότερες από εκείνες του Προέδρου της Δημοκρατίας ή του ιδίου του πρωθυπουργού, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ερωτούν τον κ. Καραμανλή αν «ισχύει η δέσμευση για πλαφόν στις αποδοχές που εισπράττουν τα στελέχη των ΔΕΚΟ» και «γιατί στην περίπτωση του προέδρου της ΕΡΤ Α.Ε., ο οποίος εισπράττει τριπλάσιο ποσό και από τον προϊστάμενό του υπουργό, δεν έχει τύχει ακόμη εφαρμογής η εν λόγω πρωθυπουργική εξαγγελία».
Star

1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο σε
περίοδο λιτότητας,τι θα πρέπει να
σκεφθεί κανείς?

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick