twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

16 Ιουλίου 2009

Δολοφόνησε κάτοικο ορεινού χωριού με τσεκούρι...


Την εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 81χρονου αγρότη, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγες μέρες νεκρός χτυπημένος από τσεκούρι, μέσα στο σπίτι του, σε ορεινό χωριό του νομού Ξάνθης, γνωστοποίησε η Αστυνομική Διεύθυνση του νομού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται ότι είναι ένας 39χρονος υπήκοος ΠΓΔΜ, που αναζητείται από τις διωκτικές αρχές. Σε βάρος του έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο ηλικιωμένος ήταν ο μοναδικός κάτοικος του χωριού Λιβάδι, που βρίσκεται στον ορεινό όγκο της Ξάνθης. Τις τελευταίες μέρες δεν είχε δώσει σημάδια ζωής και συγγενείς του, που διαμένουν μόνιμα στην πόλη της Ξάνθης, ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Την περασμένη Πέμπτη, αστυνομικοί πήγαν στο Λιβάδι και μετέβησαν στο σπίτι του ηλικιωμένου, όπου και ανακάλυψαν το πτώμα του.
EPT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick