twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

26 Ιουνίου 2009

To Demerol σκότωσε τον Michael Jackson;


Γιατί σταμάτησε να αναπνέει ο βασιλιάς της ποπ; Τις τελευταίες ώρες οι φήμες γύρω από τα αίτια του θανάτου του πολλαπλασιάζονται.
Ο δικηγόρος της οικογένειας Τζάκσον, Μπράιαν Όξμαν, αποκάλυψε ότι ο 50χρονος τραγουδιστής έπαιρνε φάρμακα για μήνες εξαιτίας της πίεσης που βίωνε γύρω από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη σκηνή. Αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι, μετά την τελευταία του πρόβα το βράδυ της Τετάρτης, του είχε χορηγηθεί με ένεση το ισχυρό παυσίπονο Demerol.
Σήμερα θα γίνει η νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, ωστόσο, άνθρωποι κοντά στον σταρ ισχυρίζονται πως τον σκότωσε η εξάρτησή του από τα φάρμακα που έπαιρνε για να αντέξει την προετοιμασία για τις 50 συναυλίες του Λονδίνου.
«Φοβόμουν ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο και τους είχα προειδοποιήσει», λέει ο Όξμαν. «Αυτή είναι μια περίπτωση κατάχρησης φαρμακευτικών ουσιών, εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη αιτία που δεν γνωρίζω. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Η οικογένεια προσπαθούσε για μήνες να φροντίσει τον Μάικλ Τζάκσον. Οι άνθρωποι που ήταν γύρω του τον ζόριζαν. Αν νομίζετε ότι η περίπτωση της Άννα Νικόλ Σμιθ ήταν κατάχρηση, τότε δεν υπάρχει καμία σύγκριση με αυτό που βλέπαμε στη ζωή του Μάικλ Τζάκσον. Ο Μάικλ είχε εμφανιστεί στις πρόβες μερικές φορές. Προσπαθούσε πολύ σοβαρά να ανταπεξέλθει σε αυτές τις πρόβες. Αλλά η χρήση των ουσιών έμπαινε στη μέση και οι τραυματισμοί που είχε υποστεί πάνω στη σκηνή έμπαιναν στη μέση. Είχε σπάσει ένα σπόνδυλο πάνω στην ερμηνεία και είχε σπάσει και το πόδι του πέφτοντας από τη σκηνή. Δεν γνωρίζω το εύρος των φαρμακευτικών ουσιών που χρησιμοποιούσε αλλά οι αναφορές που λαμβάναμε στην οικογένεια έλεγαν ότι ήταν εκτεταμένο».
Ο πρώην παραγωγός του και φίλος, Τάρακ Μπεν Άμαρ, ισχυρίζεται ότι ο Τζάκσον είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης τσαρλατάνων γιατρών. «Φαίνεται καθαρά πως οι εγκληματίες στην υπόθεση είναι οι γιατροί που τον φρόντιζαν κατά τη διάρκεια της καριέρας του, που κατέστρεψαν το πρόσωπό του, που του έδιναν φάρμακα για να καταπραϋνουν τον πόνο του», δήλωσε στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Europe 1». «Ήταν υποχόνδριος και κανείς δεν ήξερε αν ήταν άρρωστος επειδή περιτριγυριζόταν από τσαρλατάνους γιατρούς που τον χρέωναν με χιλιάδες και χιλιάδες δολάρια για φάρμακα και βιταμίνες».
Τον περασμένο Μάρτιο, ο Τζάκσον είχε περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που τον είχαν υποχρεώσει να κάνει οι διοργανωτές των συναυλιών του ώστε να μπορέσουν να τον ασφαλίσουν. Αν και οι φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας του εξακολουθούσαν να υπάρχουν, οι εκπρόσωποί του μιλούσαν για τις «πιο τεχνολογικά προηγμένες και ακριβές παραγωγές που είχαν γίνει στην ιστορία». Ο Τζάκσον θα αμειβόταν συνολικά με 50 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα που τα είχε απόλυτη ανάγκη, καθώς λεγόταν πως τα χρέη του είχαν φτάσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια.
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick