twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

27 Ιουλίου 2009

Νεκρός λαθρομετανάστης από ξυλοδαρμό λιμενικών στην Ηγουμενίτσα


Εξέπνευσε ο 29χρονος Κούρδος οικονομικός μετανάστης, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από τις αρχές Απριλίου, μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη-σύμφωνα με καταγγελίες-από λιμενικούς στην αποβάθρα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Όπως καταγγέλλουν συγγενείς του, ο 29χρονος άνδρας υπέστη ξυλοδαρμό από τέσσερις λιμενικούς, οι οποίοι τον χτύπησαν στο κεφάλι με τσιμέντο.

Οι άνδρες του Λιμενικού της Ηγουμενίτσας είχαν ζητήσει από μετανάστες που βρίσκονταν στο χώρο του λιμανιού να απομακρυνθούν από αυτόν. Εκείνοι απομακρύνθηκαν, αλλά στη συνέχεια ξαναγύρισαν για να διαφύγουν στην Ιταλία.

Ο 29χρονος άνδρας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό οικονομικού μετανάστη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας είχε διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick