twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

27 Ιουλίου 2009

"Αντιφάσκει προκλητικά το ΠαΣοκ" λέει ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ο υπουργός Εσωτερικών, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ, ταυτίζεται πλήρως με τους συνάδελφους του Δημήτρη Τσάτσο και Γιώργο Κασιμάτη, λέγοντας ότι είναι δικαίωμα των ακαδημαϊκών να εκφράζονται ελεύθερα, ενώ υποστηρίζει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «αντιφάσκει προκλητικά» καθώς «το 2006 πρότεινε αναθεώρηση του άρθρου 32 του Συντάγματος για να αποσυνδεθεί πλήρως η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το ενδεχόμενο εκλογών, επειδή τότε θεωρούσε μια τέτοια σύνδεση θεσμικώς απαράδεκτη»! Όσο για το δικό του πολιτικό μέλλον, ο υπουργός Εσωτερικών επιμένει κατηγορηματικά πως όταν φύγει ο Κ. Καραμανλής από την ηγεσία της Ν.Δ. εκείνος θα εγκαταλείψει την πολιτική και θα επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο.

Για το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός να πάει σε πρόωρες εκλογές, ο κ. Παυλόπουλος λέει ότι ο Κ. Καραμανλής δεν παίζει με τους θεσμούς. "Έχουμε εκλεγεί για μια τετραετία, έχουμε κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θα εξαντλήσουμε την τετραετία. Αν το ΠΑΣΟΚ, τον Μάρτιο του 2010, οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές λόγω εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα φέρει στο ακέραιο την ευθύνη του ευτελισμού των θεσμών, όπως ήδη τόνισα. Και, φυσικά, θα πάρει τη δέουσα απάντηση από το εκλογικό σώμα" υπογραμμίζει ο υπουργός.

Για το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ προηγείται στις δημοσκοπήσεις ο κ. Παυλόπουλος τονίζει: "ναι μεν το ΠΑΣΟΚ προηγείται, πλην όμως το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων δείχνει ότι η πλειοψηφία των ερωτώμενων δεν το εμπιστεύεται. Αντιθέτως, βρίσκεται σε στάση αναμονής περιμένοντας από τη Νέα Δημοκρατία- την οποία, άρα, εμπιστεύεται περισσότερο - να πάει καλύτερα και γρηγορότερα. Αυτό θα πράξουμε και θα αναστρέψουμε το πολιτικό κλίμα".
eleftherotypia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick