twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

27 Ιουλίου 2009

Το πάρτυ των οργίων στην Αγία Νάπα...

Υπό την επήρεια αλκοόλ και πολλές φορές υπό την επήρεια παράνομων ουσιών, δεκάδες τουρίστες -κυρίως Βρετανοί και Σκανδιναβοί- που επιλέγουν την Αγία Νάπα στην Κύπρο ως τόπο των θερινών τους διακοπών επιδίδονται εν πλω σε πάρτι ακολασίας, τα οποία στήνονται σε κρουαζιερόπλοια που σε καθημερινή βάση, όταν σουρουπώνει, ανοίγονται στα ανοιχτά προσφέροντας στους επιβάτες τους ελεύθερο πεδίο έκφρασης των ανομολόγητων παθών τους!

Το τελευταίο διάστημα ξένα δημοσιεύματα έχουν προκαλέσει τη -δικαιολογημένη- αναστάτωση των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν τον τόπο τους να διαπομπεύεται διεθνώς λόγω της συμπεριφοράς μερίδας τουριστών.

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Σημερινή», «τα ολονύκτια πάρτι με πολλούς τουρίστες να συμμετέχουν σε προκλητικούς διαγωνισμούς κατέγραψαν δύο Νορβηγοί δημοσιογράφοι που έλαβαν μέρος σε ένα από αυτά και δημοσίευσαν τα όσα είδαν σε ιστοσελίδα μέσου ενημέρωσης της χώρας τους, όταν επέστρεψαν στη Νορβηγία».

Μάλιστα, μιλώντας σχετικά με τα νορβηγικά δημοσιεύματα στη «Σημερινή» ο δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Αντώνης Τσόκκος σχολίασε πως «τα έχω δει κι εγώ και σας ομολογώ πως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Μας εκθέτουν διεθνώς και, εν κατακλείδι, ζημιώνουν την περιοχή μας». Εξάλλου, πρόσθεσε πως «σε αυτά τα πράγματα έχουν συμμετοχή και τουριστικές εταιρείες, οι οποίες φέρνουν νεαρούς τουρίστες στην περιοχή... Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα λεφτά και πώς βγάζεις».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Γιώργος Οικονόμου μιλώντας στο Reuters ανέφερε πως ανάλογες ιστορίες για κρουαζιέρες αυτού του είδους έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάθε χρόνο μέσω των ξένων μέσων ενημέρωσης. «Από την πλευρά μας καθημερινά τσεκάρουμε τα πλοία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί στοιχεία για ανάλογες παράνομες δραστηριότητες» είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Σημερινής»: «Με 50 ευρώ το άτομο, μπόλικη όρεξη για τροπικά φρούτα και διάθεση για ό,τι ήθελε προκύψει, όλα κυλούν όπως “προστάζουν” οι κανόνες διασκέδασης του κρουαζιερόπλοιου. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι από τα πάρτι αυτά αποκλείονται Ελληνοκύπριοι!»
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick