twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

27 Ιουλίου 2009

Χωρίζουν Χρήστος Δάντης - Φλώρα Θεοδώρου;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο του με τη Φλώρα Θεοδώρου.
Ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης (παντρεύτηκαν πριν ενάμιση χρόνο), το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους. Έγκυρες πηγές της «Espresso» αναφέρουν πως η αίτηση διαζυγίου έχει ήδη υπογραφεί και πλέον είναι θέμα χρόνου η τυπική λήξη του γάμου τους.
Ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου αντιμετώπιζαν προβλήματα εδώ και καιρό. Στη διάρκεια της κοινής τους ζωής το ζευγάρι δεν είχε αρνηθεί ποτέ να ποζάρει για τους φωτογράφους. Τον τελευταίο καιρό όμως, οι κοινές τους εμφανίσεις αραίωσαν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η φημολογία πως ο γάμος τους περνάει κρίση. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, οι φωτογράφοι εντόπισαν τη Φλώρα Θεοδώρου -χωρίς τον Χρήστο Δάντη- σε νυχτερινή έξοδο στην περιοχή του Ψυρρή.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσαν: ««Η σχέση τους έκανε τον κύκλο της. Δεν ήθελαν να ζουν πια μαζί». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αυτός που αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο ήταν ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έφυγε από το σπίτι που μοιραζόταν με τη σύζυγό του.
Αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο του γνωστού τραγουδιστή καθώς στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με τη Λίτσα Γιαγκούση και την Κατερίνα Τοπάζη με την οποία απέκτησε και ένα γιο. Όσο για τη Φλώρα Θεοδώρου, που πρόσφατα αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να σταματήσει το τραγούδι για να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας, η «Espresso» γράφει: «Προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί, καθώς η αυλαία στη σχέση τους δεν ήταν για εκείνη εύκολη διαδικασία. Αλλιώς ονειρευόταν τη ζωή της όταν παντρευόταν τον Χρήστο, κι αλλιώς της ήρθαν τα πράγματα».
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick