twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

23 Ιουλίου 2009

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Θήβα


Εξαιρετικά δύσκολο είναι το έργο των πυροσβεστών που δίνουν μάχη με τις φλόγες στο Μοσχοπόδι Θήβας. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση και στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν την κατάσβεση. Στο σημείο επιχειρούν 18 οχήματα, 52 πυροσβέστες, 2 ελικόπτερα και σώμα 16 πεζοπόρων.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η κατάσταση στην περιοχή είναι πολύ δύσκολη και για την ώρα δείχνει μη ελεγχόμενη.

Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή και ένα νέο πύρινο μέτωπο στα Λευκάκια Αργολίδας.

Η πυρκαγιά μαίνεται σε ξερά χόρτα οικοπεδικών εκτάσεων και υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης σε κατοικημένες περιοχές.

Στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες και 1 ελικόπτερο, που προσπαθούν να περιορίσουν τη φωτιά.

Νέα εστία φωτιάς βρίσκεται σε εξέλιξη όμως και στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα σε περιοχή με άγρια χόρτα και πουρνάρια, πάνω από το Ψυχιατρείο του Δαφνίου, στο βουνό.

Μολονότι η πυρκαγιά είναι μικρής έκτασης, εντούτοις το δύσβατο της περιοχής καθιστά την πρόσβαση και την κατάσβεση, δύσκολη. Στο σημείο επιχειρούν 7 οχήματα με 21 πυροσβέστες και 1 ελικόπτερο.

Τα υπόλοιπα μέτωπα στο Αλιβέρι και το Μανδράκι Εύβοιας, βρίσκονται ήδη υπό μερικό έλεγχο και δεν εμπνέουν περαιτέρω ανησυχία.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick