twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Ιουλίου 2009

Αφγανός ταξίδεψε κρεμασμένος κάτω από λεωφορείο...

Στο κυνήγι ενός καλύτερου αύριο οι οικονομικοί μετανάστες δεν διστάζουν να ρισκάρουν ακόμα και την ζωή τους. Ένας Αφγανός ταξίδευσε για περίπου δύο ώρες κρεμασμένος κάτω από ένα τουριστικό λεωφορείο!

Το όχημα είχε ξεκινήσει από το Λουτράκι με προορισμό την Αρχαία Ολυμπία, μεταφέροντας τουρίστες για να δουν τον αρχαιολογικό χώρο. Ο αλλοδαπός είχε τρυπώσει κάτω από το λεωφορείο και είχε κρεμαστεί από τους άξονες.

Οδηγός άλλου διερχόμενου αυτοκινήτου είδε τον λαθρεπιβάτη και ειδοποίησε την αστυνομία. Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πύργου σταμάτησαν το πούλμαν στο ύψος των Δουνέϊκων στην εθνική οδό Πύργου - Πατρών, οπότε απεδείχθη ότι τόσο ο οδηγός του, όσο και οι επιβάτες του δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα, παρά το γεγονός ότι είχαν ήδη κάνει στάση στην Πάτρα.

Όταν ο αλλοδαπός κατάλαβε τι είχε συμβεί προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, καθώς ήταν ελαφρά τραυματισμένος.

ΠΗΓΗ: ΠΑΤΡΙΣ
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick