twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Ιουλίου 2009

Δούκισσα Νομικού - Νίκος Παπαδάκης : Μαζί και στο πρωϊνό του Mega!


Έκλεισε οριστικά -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η τετραμελής ομάδα που θα παρουσιάζει το πρωινό του Mega από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Έτσι λοιπόν ο Νίκος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα έχουν μαζί τους τη Δούκισσα Νομικού και την Κατερίνα Καινούργιου. Αν και η είδηση είχε κυκλοφορήσει από την Πέμπτη, το τελικό ραντεβού με τους τέσσερις παρουσιαστές έγινε στο Mega το πρωί της Παρασκευής.

«Η Δούκισσα κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις στα δοκιμαστικά» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Ήταν, με διαφορά, η καλύτερη από όλες τις κυρίες που πέρασαν από το πλατό του "Όμορφου Κόσμου". Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα έπαιρνε τη θέση. Ήταν πολύ άνετη και η δοκιμασμένη της χημεία με τον Νίκο Παπαδάκη φάνηκε αμέσως. Όσο για τον Ουγγαρέζο, κέρδισε τη θέση με το έξυπνο χιούμορ του, ενώ η Κατερίνα ήταν τόσο όμορφη και γλυκιά που προκρίθηκε με ευκολία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick