twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

25 Ιουλίου 2009

Γυμνές κοπέλες οργώνουν τα χωράφια μετά το ηλιοβασίλεμα !

Αγρότες στην ανατολική Ινδία ζήτησαν από τις ανύπαντρες κόρες τους να οργώσουν γυμνές τα χωράφια τους για να αναγκάσουν τους θεούς να στείλουν τις πολυπόθητες βροχές στην περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του κρατιδίου Μπιχάρ, τα γυμνά κορίτσια μετά το ηλιοβασίλεμα όργωναν τη γη με τη βοήθεια ηλικιωμένων γυναικών ψέλνοντας αρχαίους ύμνους και κάνοντας επικλήσεις στους θεούς της βροχής.

«Οι χωρικοί πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν τους θεούς να ντραπούν και θα τους αναγκάσουν να προκαλέσουν καταρρακτώδεις βροχές, ώστε να σωθούν οι καλλιέργειες», διευκρίνισε αξιωματούχος του κρατιδίου και πρόσθεσε πως οι χωρικοί είναι αποφασισμένοι να συνεχίζουν την τελετουργία αυτή μέχρι να βρέξει.

Η εποχή των μουσώνων έχει φέτος καθυστερήσει τόσο που πολλά ινδικά κρατίδια απειλούνται με τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων ογδόντα χρόνων.
EPT

2 σχόλια:

Ευρύνοος είπε...

Μα ένα βίντεο δέν υπάρχει;

ελλειπής ενημέρωση είναι αυτό!!

καλώς βρεθήκαμε :-)

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

παρόμοιο τελετουργικό γινόταν και στην αρχαία Ελλάδα, κορίτσια με ξέπλεκα μαλλιά έβγαιναν στα χωράφια, μετά τα μεσάνυχτα για να προκαλέσουν γονιμότητα στα χωράφια

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick