twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Ιουλίου 2009

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Michael Jackson

Νέα συνέχεια δίνεται στο σήριαλ «Michael Jackson», δύο εβδομάδες μετά το θάνατό του, ύστερα από τις αποκαλύψεις μιας παλιάς του νοσοκόμας σχετικά με ενδοφλέβιες ενέσεις που του γίνονταν τόσο συχνά, που το σώμα ήταν γεμάτο σημάδια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις έρευνες, τις οποίες επικαλούνται το ABC και το CNN, ο Michael Jackson είχε σημάδια από ενέσεις στο σώμα του όταν πέθανε στις 25 Ιουνίου.

Λίγο μετά το θάνατό του, μια παλιά νοσοκόμα του Βασιλιά της pop, η Cherilyn Lee, είχε αποκαλύψει πως τόσο ο τραγουδιστής, όσο και άνθρωποι του περιβάλλοντός του την πίεζαν να του χορηγήσει το φάρμακο Diprivan (εμπορικό όνομα του propofol), που η χορήγησή του γίνεται ενδοφλέβια και μόνο από ιατρικό προσωπικό. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Τύπο, μπουκάλια Diprivan βρέθηκαν στο σπίτι του Jackson.

Την ίδια στιγμή οι θεωρίες αναφορικά με την πατρότητα των παιδιών του έχουν "φουντώσει" τις τελευταίες ημέρες.

Αμερικανικό περιοδικό δημοσίευσε ότι βιολογικός πατέρας των δύο μεγαλύτερων παιδιών του pop star είναι ο δερματολόγος του, Δρ. Arnold Klein. Ωστόσο, ο γιατρός σε συνέντευξή του υποστηρίζει «ότι απ’ όσο ξέρει, δεν είναι ο πατέρας του 12χρονου Prince Michael και της 11χρονης Paris.

Το έντυπο ανέφερε συγκεκριμένα ότι η Debbie Rowe, η μητέρα των παιδιών, έμεινε έγκυος με το σπέρμα του Klein. Ο δερματολόγος προσέλαβε την Rowe ως νοσοκόμα στην κλινική του στο Beverly Hills στη δεκαετία του ’90 και την γνώρισε στον Jackson, που ήταν ασθενής του.

Όπως ο ίδιος είπε στην εκπομπή Good Morning America, στο κανάλι ABC και στη δημοσιογράφο Diane Sawyer, τα παιδιά του Jackson δεν είναι δικά του. Ωστόσο, η έμπειρη ρεπόρτερ επέμεινε στη φράση «απ’ όσο ξέρω», λέγοντάς του ότι αυτή η φράση εγείρει ερωτήματα.

Ο Klein επίσης περιέγραψε κάποια Χριστούγεννα που είχε περάσει μαζί με την οικογένεια Jackson, και είπε ότι τα παιδιά όποτε αγκάλιαζαν τον πατέρα τους, του έλεγαν «σ΄ αγαπώ».

Ο δερματολόγος αρνήθηκε ότι ελέγχεται από τις Αρχές για το αν χορήγησε στον τραγουδιστή επικίνδυνα φάρμακα, καθώς αυτή την περίοδο οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στο πώς ο Jackson είχε στην κατοχή του ένα κοκτέιλ φαρμάκων, που περιείχε και το Proforol -ένα ισχυρό αναισθητικό που βρέθηκε σπίτι του.

«Δεν είμαι ένας από τους γιατρούς (που ψάχνει η αστυνομία). Δεν με έχει ανακρίνει κανείς», είπε ο Klein. Ο ίδιος χαρακτήρισε «εγκληματίες» τους γιατρούς που χορήγησαν στον Jackson πολύ ισχυρά φάρμακα. Οι Los Angeles Times αποκάλυψαν πως η αστυνομία ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για πέντε γιατρούς του καλλιτέχνη και τις συνταγές τους.

Πάντως, το CNN μετέδωσε πως η αστυνομία θέλει να ανακρίνει τον Δρ Klein. Επίσης, το τηλεοπτικό δίκτυο αποκάλυψε πως η οικογένεια του Jackson γνώριζε την εξάρτηση του και ορισμένα από τα μέλη της, όπως η αδελφή του Janet, είχαν προσπαθήσει χωρίς επιτυχία να τον σώσουν.

Οι τοξικολογικές αναλύσεις της πρώτης νεκροψίας-νεκροτομής του πτώματος θα ανακοινωθούν σε αρκετές εβδομάδες, ενώ κανένα στοιχείο από τη δεύτερη νεκροψία που ζήτησε η οικογένειά του Jackson δεν έχει γίνει γνωστό.

Την ίδια ώρα, ούτε η αστυνομία ούτε το κοιμητήριο του Forest Lawn, το οποίο αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου ως ο προσωρινός τόπος που βρίσκεται η σορός, δεν έχουν ανακοινώσει το παραμικρό για την κηδεία.

Αρκετά Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η σορός του θα αποτεφρωθεί και οι στάχτες θα σκορπιστούν στο ράντσο του Michael Jackson, στη Neverland.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick