twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

3 Ιουλίου 2009

Νέα τροπή παίρνει η έρευνα του θανάτου του Michael Jackson


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση διερεύνησης των αιτιών θανάτου του Μάικλ Τζάκσον ύστερα από την εμπλοκή και του σώματος Δίωξης Ναρκωτικών στις έρευνες. Οι αστυνομικές αρχές του Λος Αντζελες ζήτησαν και τη συμβολή του ειδικού αυτού σώματος προκειμένου να καταφέρουν να ξετυλίξουν ευκολότερα το κουβάρι της χρήσης παυσίπονων, ηρεμιστικών και αντικαταθλιπτικών που έκανε οΤζάκσον, αλλά και να βρουν πώς τα προμηθευόταν.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TMZ.com, ο «βασιλιάς της ποπ» χρησιμοποιούσε συχνά τα ονόματα Ομάρ Αρνολντ και Τζακ Λάντον για να προμηθευτεί τα ισχυρά αυτά σκευάσματα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα φάρμακα γράφονταν και στα ονόματα των σωματοφυλάκων του. Ενας εξ αυτών, ο Ματ Φιντς, δήλωσε ότι δεν τον είδε ποτέ να κάνει χρήση επικίνδυνων φαρμάκων, όμως γνώριζε ότι υπήρχαν μέσα στο σπίτι καθώς είχε «κατασχέσει» πολλά πακέτα για να τον προστατεύσει.

Σε ό,τι αφορά τα παιδιά του τώρα, η Ντέμπι Ρόου επιμένει ότι είναι η βιολογική μητέρα των δύο μεγαλύτερων, ενώ ο επιστήθιος φίλος του Τζάκσον, Ράντι Ταραμπορέλι, μίλησε για τη σχέση του τραγουδιστή με τα παιδιά του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, με εξαίρεση την εμμονή που είχε με την καθαριότητα και τον τεράστιο φόβο του για τα μικρόβια, που τον έκαναν να πετάει κάθε βράδυ τα παιχνίδια τους και να τα αντικαθιστά το επόμενο πρωί με άλλα, ο Τζάκσον ήταν ένας απόλυτα φυσιολογικός πατέρας που μάλωνε τα παιδιά του όταν έλεγαν κακές κουβέντες, αλλά δεν άπλωνε ποτέ χέρι πάνω τους.

Για την ύπαρξη συντρόφου στη ζωή του «βασιλιά της ποπ» έκανε λόγο ο πρώην σωματοφύλακάς του. «Δεν πρόκειται να την ονομάσω, όμως νομίζω ότι η οικογένεια γνώριζε ότι υπήρχε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο στη ζωή του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος ειδικός πολεμικών τεχνών Ματ Φιντς, αφήνοντας ουσιαστικά στους συγγενείς του τραγουδιστή την επιλογή να αποκαλύψουν το όνομα της μυστηριώδους γυναίκας. Δεν αποκλείεται πάντως η γυναίκα αυτή να παραστεί στην τελετή ταφής του «βασιλιά της ποπ», αν και παραμένει άγνωστο πού ακριβώς θα γίνει αυτή.

Αν και όλα έδειχναν ότι η σορός του Μάικλ Τζάκσον θα μεταφερόταν στη Neverland όπου και θα εκτίθετο σήμερα σε λαϊκό προσκύνημα, χθες η οικογένειά του ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα υπάρξει ούτε δημόσια, ούτε ιδιωτική έκθεση της σορού. Η ανακοίνωση αυτή απογοήτευσε, όπως θα ήταν αναμενόμενο, τους χιλιάδες φαν που είχαν συρρεύσει από μέρες έξω από το ράντσο του τραγουδιστή στη βόρεια Καλιφόρνια. Αναστάτωση προκλήθηκε και στα εκατοντάδες τηλεοπτικά συνεργεία που συγκεντρώθηκαν έξω από τη Neverland για να αναμεταδώσουν τη μεταφορά του Μάικλ Τζάκσον με λευκή άμαξα που θα την έσερναν δύο άλογα, σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές.

Η οικογένεια του καλλιτέχνη ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται ακόμη σε φάση συζητήσεων σχετικά με το πού θα πραγματοποιηθεί η δημόσια τελετή. Πολύ έντονα ωστόσο ακούγεται το όνομα του σταδίου που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984, το «Los Angeles Memorial Coliseum». Την ίδια στιγμή, ο Τόμι Μοτόλα, πρώην πρόεδρος και γενικός γραμματέας της δισκογραφικής εταιρείας Sony Music, που έχει τα δικαιώματα διανομής της μουσικής του Τζάκσον, αποκάλυψε ότι υπάρχουν δεκάδες ακυκλοφόρητα τραγούδια του καλλιτέχνη και πλούσιο υλικό από τις ηχογραφήσεις του στο στούντιο, αλλά και από κομμάτια που ηχογράφησε πιο πρόσφατα, με κααλλιτέχνες όπως ο Σενεγαλέζος Εϊκον και ο αρχηγός του συγκροτήματος Black Eyed Peas. Εν τω μεταξύ, οι κάτοικοι του χωριού Oktyabrskoye της Ουκρανίας ζήτησαν από τις τοπικές αρχές να μετονομαστεί σε Τζάκσον!

Δηλώνει σύζυγος

Μέσα στο γενικότερο πανικό εμφανίστηκε και μια γυναίκα που δηλώνει σύζυγος του Μάικλ Τζάκσον. Σύμφωνα με το TMZ.com, η Νόνα Πάρις Λόλα Ανκεσενάμουν Τζάκσον που ζει στο Λονδίνο κατέθεσε προσφυγή στο δικαστήριο του Λος Αντζελες, ζητώντας «όλα τα περιουσιακά στοιχεία του συζύγου της». Επίσης, υποστηρίζει ότι όλα τα παιδιά του Τζάκσον είναι δικά της και ζητεί να μη μείνουν με την Κάθριν Τζάκσον. Ενδεικτικό της περίπτωσής της είναι ότι δηλώνει πως «ο Μάικλ ζει τώρα με τον πατέρα της, Χαλίντ Λούσιφερ» δηλαδή τον σατανά.


Espresso News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick