twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

26 Αυγούστου 2009

Ολυμπιακός Σέριφ 1-0 : Βίντεο με το γκολ της αναμέτρησης

Την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μόνο κρατά από σημερινό παιχνίδι με τη Σέριφ Τίρασπολ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν εντελώς αποδιοργανωμένοι και άκεφοι στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και χρειάστηκε το γκολ του Μήτρογλου στο 82 για να κάμψουν την αντίσταση των Μολδαβών(1-0). Η κακή εικόνα της αναμέτρησης ανάγκασε τους οπαδούς της ομάδας να αποδοκιμάσουν τους ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια.Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Γκαλέτι με θλάση στο δικέφαλο.

Το ματς:

Τι είχε πει στην παραμονή του αγώνα ο Τιμούρ Κετσπάγια; Το άκρως αντίθετο εφάρμοσαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Γεωργιανός τεχνικός είχε μιλήσει για γκολ, θέαμα και καλή εμφάνιση στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τη Σέριφ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν ουσιαστικά να τον εκθέσουν. Στο πρώτο μέρος η εικόνα τους ήταν πολύ κακή, με αποτέλεσμα να αναγκάσουν τον κόσμο στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» να τους αποδοκιμάσουν με τη λήξη του 45λεπτου.


Φάνηκε από την αρχή ότι οι Πειραιώτες είχαν μπει στο γήπεδο απλά για να βγάλουν την υποχρέωση. Πάτησαν στο 2-0 που είχαν αποσπάσει στο πρώτο παιχνίδι στη Μολδαβία και περίμεναν τη λήξη για να πανηγυρίσουν την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αγωνιστική τους… καθίζηση ευνόησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απαλλαγμένοι από την πίεση ανοίχτηκαν για το γκολ. Σχεδόν σε όλο το ημίχρονο εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη του Ολυμπιακού και ανοίχτηκαν στην κόντρα για το γκολ.

Καμία όμως από τις προσπάθειες τους δεν απέφερε κάτι καλό. Από την πλευρά του Ολυμπιακού η κυριότερη στιγμή καταγράφηκε στο 7’, όταν μια κεφαλιά- γύρισμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της Σέριφ. Από εκεί και ύστερα προέκυψαν ορισμένες καλές στιγμές, αλλά στην ανάπτυξη παρατηρήθηκε στασιμότητα…

Στην επανάληψη η εικόνα των γηπεδούχων δεν άλλαξε καθόλου. Πάλι στα πρώτα λεπτά έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Γκαλέτι, αλλά έκτοτε η απόδοσή τους έπεσε… Η επόμενη καλη στιγμή καταγράφηκε στο 67’, όταν σε μια φάση που δεν «μύριζε» ευκαιρία, ο Μήτρογλου αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ο νεαρός επιθετικός απέδειξε ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δύο λεπτά αργότερα έκανε το γυριστό σουτ, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Τελικά η μπάλα του έκανε τη χάρη και στο 82’ προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Στον αντίποδα, οι Μολδαβοί συνέχισαν να προσπαθούν, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά έβλεπαν να συνειδητοποιούν τον αποκλεισμό. Η απόδοσή τους έπεσε και αρκέστηκαν να κλείνουν χώρους και να ψάχνουν το γκολ μόνο στις κόντρες. Το τελικό 1-0, σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα έδωσε στον Ολυμπιακό το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης, ο τραυματισμός του Λουτσιάνο Γκαλέτι που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Γκαλέτι (64' Γκαλίτσιος λ.τρ.), Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού (62' Ντιόγο), Κ. Παπαδόπουλος (46' Λεντέσμα), Μήτρογλου, Λεονάρντο, Μαρέσκα.

ΣΕΡΙΦ: Ναμάσκο, Ντα Κόστα, Ταρκνισβίλι, Κορνέενκοφ, Εροκίν (64' Κουτσούκ), Μπαλίμα (80' Βολκόφ), Ρουάμπα, Αρμπένας, Τσίνια, Ντιεντίου (58' Σουβόροφ), Ροντρίγκεζ.
sport-fm



Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick