twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

24 Αυγούστου 2009

Έκλεινε ερωτικά ραντεβού στην γυναίκα του για 20 ευρώ!

Εκπληξη ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς προκάλεσε η αποκάλυψη της σχέσης μιας 49χρονης γυναίκας που είχε συλληφθεί για πορνεία με τον 47χρονο άνδρα που της έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού!

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης, εδώ και αρκετό καιρό είχαν φθάσει στους αστυνομικούς πληροφορίες ότι ένας 47χρονος άνδρας εξέδιδε στην πορνεία μια γυναίκα έναντι του ποσού των 20 ευρώ. Ο άνδρας, μάλιστα, προκειμένου να αυξήσει την πελατεία του είχε βάλει και αγγελία σε εφημερίδα.

Ετσι, αστυνομικός παρουσιάστηκε ως πελάτης στον 47χρονο και αυτός του πρόσφερε για ερωτική συνεύρεση μια 49χρονη γυναίκα έναντι του ποσού των 20 ευρώ. Μόλις ο αστυνομικός τού έδωσε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα, συνελήφθη με την κατηγορία της μαστροπείας και οδηγήθηκε στα γραφεία της Ασφάλειας μαζί με τη γυναίκα. Εκεί αποδείχθηκε ότι η 49χρονη, που στερούνταν του προβλεπόμενου πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος, ήταν η σύζυγός του. Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, ό,τι έκανε το έκανε με τη θέλησή της και ποτέ ο σύζυγός της δεν την ανάγκασε να βγει στην πορνεία.

Η αστυνομία κατάσχεσε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick