twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Αυγούστου 2009

Το νεογέννητο που...αναστήθηκε!


Το άκουσμα της ανακοίνωσης των γιατρών, ότι ο νεογέννητος γιος του δεν τα κατάφερε, και πέθανε λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του, έκανε τον τραγικό πατέρα να λυγίσει.

Ο Jose Alvarenga επέστρεψε σπίτι του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και το μόνο πλέον που περίμενε ήταν το άψυχο σώμα του πρόωρα χαμένου παιδιού του.

Λίγο αργότερα έφτασε ένα μικρό φέρετρο. Ο πατέρας βάζοντας όλη τη δύναμη της ψυχής, το άνοιξε. Αλλά η θέα τον έκανε τελικά να λυγίσει από χαρά. Το νεογέννητο ανέπνεε και έδειχνε σαν όλα τα άλλα μωρά.

Αστραπιαία το μετέφερε στο νοσοκομείου της Asuncion, της Παραγουάης, προκειμένου να τοποθετηθεί στη θερμοκοιτίδα.

Οι γιατροί, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα του ανακοίνωναν το δυσάρεστο νέο, απλά πάγωσαν όταν αντίκρισαν το μωρό. Οι γιατροί, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα του ανακοίνωναν το δυσάρεστο νέο, απλά πάγωσαν όταν αντίκρισαν το μωρό. Έσπευσαν όμως να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Η κατάσταση της υγείας του νεογέννητου κρίνεται καλή. Τώρα, αν πρόκειται για θαύμα ή γκάφα, ο χρόνος θα το επιβεβαιώσει
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick