twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

6 Αυγούστου 2009

Το τροχαίο της Όλγας Φαρμάκη


Το γνωστό μοντέλο, επιστρέφοντας από επαγγελματικό ταξίδι, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της που είχε αφήσει στο πάρκινγκ του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Λίγα μέτρα από το πάρκινγκ του αεροδρομίου και στην ευθεία που οδηγεί στην Αττική οδό, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μιας και, όπως μας εξομολογήθηκε συγγενικό πρόσωπο του μοντέλου, η όμορφη Όλγα δεν θυμάται τίποτα από την στιγμή του ατυχήματος, το αυτοκίνητό της ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα, πάντως, με το ίδιο συγγενικό πρόσωπο με το οποίο επικοινωνήσαμε, η Όλγα Φαρμάκη φορούσε κανονικά την ζώνη ασφαλείας, αλλά δεν άνοιξαν οι αερόσακοι του μικρού αυτοκινήτου που διέθετε, με αποτέλεσμα το μοντέλο να τραυματιστεί λίγο στο κεφάλι.
Αυτό που ανησυχεί προς το παρόν τους οικείους της -και γι’ αυτό το γνωστό μοντέλο θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι αύριο στο νοσοκομείο- είναι ένα μικρό αιμάτωμα που εντόπισαν οι γιατροί στον ένα πνεύμονά της.

Ειρωνεία; Την ημέρα του ατυχήματος η Όλγα Φαρμάκη είχε τα γενέθλιά της. Εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και γρήγορη ανάρρωση στην όμορφη Όλγα.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick