twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Αυγούστου 2009

Σκληρή αντιπαράθεση από τις δηλώσεις Γιάννη Μανώλη

Σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή Γιάννη Μανώλη, σύμφωνα με τις οποίες οι βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης υποχρεώθηκαν να αθωώσουν συναδέλφους τους. Για «θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικότερα, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο κ. Μανώλης ανέφερε ότι «μας υποχρέωσαν να αθωώσουμε βουλευτές», ενώ μιλώντας για τον πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή υποστήριξε ότι εάν η ΝΔ χάσει στις εκλογές, θα τεθεί θέμα ηγεσίας.

Προσέθεσε επίσης ότι κανείς δεν μπορεί να τον διώξει από τη ΝΔ και ότι η απειλή «φύγε ή ρίξε μας» θα πρέπει να απευθύνεται σε όσους βουλευτές κατηγορούνται για σκάνδαλα. Παράλληλα, στράφηκε και κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, κατηγορώντας τον ότι είναι επικίνδυνος για τη συνοχή του κόμματος.

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ

«Είναι προφανές ότι προκύπτει μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον κ. Καραμανλή προσωπικά, αλλά και για τους επιτελείς του» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

«Είναι, επίσης, προφανές ότι επιβεβαιώνονται πλήρως οι καταγγελίες μας για επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών όσων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται σε σκάνδαλα», προσέθεσε, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι έκθετη.Απαντώντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ κι ο κ. Παπανδρέου «είναι έκθετοι στα μάτια των Ελλήνων γιατί έχουν επιλέξει συνειδητά να λένε όχι σε όλα».

«Είναι έκθετοι», πρόσθεσε, «γιατί επιλέγουν την παραπολιτική για να μεταφέρουν το δημόσιο διάλογο σε θέματα στα οποία έχουν δοθεί πλήρεις απαντήσεις μετά από εξαντλητική συζήτηση», ενώ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για «πολιτική ανευθυνότητα».
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick