twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Αυγούστου 2009

Λιαδέλης - Αλιμπέρτη : Μαζί στην Πάρο!


Στην Πάρο βρέθηκε και αυτό τοκαλοκαίρι η Σοφία Αλιμπέρτη αλλά όχι μόνη της. Μαζί της βέβαια ήταν και ο μπασκετμπολίσταςΠα­ναγιώτης Λιαδέλης, με τον οποίο τους τελευταίους τρεις μήνες είναι αχώριστοι, αν και είχαν προσπαθήσει πολλές φορές να διαψεύσουν το yupi που είχε βγάλει πρώτο την είδηση για τη σχέση τους.
Η παρουσιάστρια έφτασε στην Πάρο μόλις μία εβδομάδα μετάτο τέλος του Καλομελέτα κι έρχε­ται και έμεινε σε φιλικό σπίτι στη Νάουσα, αφούτο σπίτι που είχε η ίδια στην περιοχή Κριός το έχει πουλήσει από το προηγούμενοΠάσχα. Ο μπασκε­τμπολίστας, πάλι, έφτασε στην Πάρο μαζί με φί­λους του σχεδόν δύοεβδομάδες μετά, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κρατούσαν στην Αθήνα,έμεινε μερικές ημέρες και ξανάφυγε.
«Η Σοφία μέχρι πέρσι επέλεγε να κάνειμπάνιο στην παραλία Μαρτσέλο, που βρίσκεται κοντά στο πρώην σπίτι της, αλλά φέτοςδεν την επισκέφθηκε παρά μόνο μία φορά» λέει στο ΟΚ! κάτοικος της πε­ριοχής. Αντίθετα,ο πρώην σύντροφος της Σοφίας, ο Αλέξανδρος Παρθένης, που έκανε επίσης διακο­πέςστην Πάρο, βρέθηκε πολλές φορές εκεί, καθώς είναι μία από αγαπημένες του παραλίες.Η Σοφία με τον Αλέξανδρο, όπως μαρτυρούν πρόσωπα του φιλικού τους περιβάλλοντος,συναντήθηκαν μόνο μία φορά, και αυτή εντελώς τυχαία, στη Νάουσα. «Η συνομιλία τους»σχολιάζει η ίδια πηγή «δεν κράτησε παρά μόνο μερικά λεπτά και ήταν σε φιλικό κλίμα».
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick