twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

29 Αυγούστου 2009

Πως πέρασαν τις διακοπές τους οι διάσημοι


Κάποιοι από τους πιο διάσημους ανθρώπους της Ελλάδας συνεχίζουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά ενώ κάποιοι άλλοι ψηφίζουν εξωτερικό. Διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες των πιο διάσημων καλοκαιρινών διακοπών.



Εύα Αντωνοπούλου- Γιώργος Μιχαηλίδης

Τη Σίφνο και τη Σέριφο επισκέφθηκε φέτος το καλοκαίρι η Εύα Αντωνοπούλου μαζί με τον αγαπημένο της, Γιώργο Μιχαηλίδη. «Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, η Εύα είναι σίγουρο ότι βρήκε τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του 34χρονου τραπεζικού στελέχους» περιγράφει στενός φίλος της παρουσιάστριας. «Στα κοινά τους ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα θαλάσσια σπορ. Στις διακοπές τους βρίσκουν πάντα την ευκαιρία να κάνουν θαλάσσιο σκι, τζετ-σκι, κανό αλλά και υποβρύχιες καταδύσεις» αναφέρει η ίδια πηγή που γνωρίζει καλά την Εύα και τον Γιώργο. Όπως όλα δείχνουν πάντως, το ζευγάρι δεν θα αργήσει να επισημοποιήσει τη σχέση του.



Κωνσταντίνος Αγγελίδης- Εβελίνα Βαρσάμη

Από τη «χώρα των χαμογελαστών ανθρώπων», όπως συνηθίζουν να απο­καλούν την Ταϊλάνδη, επέστρεψαν μετά από δεκαοκτώ μέρες ο Κωνστα­ντίνος Αγγελίδης και η Εβελίνα Βαρσάμη. «Δύο εβδομάδες περιηγήθη­καν στα νησάκια του κόλπου της Ταϊλάνδης και τις υπόλοιπες συνέχισαν στην Μπανγκόκ» περιγράφει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. «Καθημερινά πήγαιναν για μπάνιο απολαμβάνοντας την υπέ­ροχη θάλασσα και, φυσικά, δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν την ταϊλανδέζικη κουζίνα» συμπληρώνει η ίδια πηγή.



Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Στην Αλόννησο αποφάσισε να ξεκουρα­στεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κά­νοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγ­γελματικές του υποχρεώσεις. Στο καταπράσινο νησί των Σποράδων ο ηθοποιός βρέθηκε παρέα με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Μιχάλη Κωνσταντινίδη. Καθημερινά επισκέ­πτονταν τον Λεφτό Γιαλό, μια καταγάλανη, διά­φανη παραλία με λευκό βότσαλο, επιλέγοντας την ταβέρνα Ελαιώνας για το μεσημεριανό τους γεύμα.



Νότης Σφακιανάκης

Νότης Σφακιανάκης

Στο εξοχικό του στην Κω, όπως κάνει κάθε χρόνο, συνεχίζει τις διακοπές με την οι­κογένειά του ο Νότης Σφακιανάκης. Άλλωστε εκεί πέρασε τα παιδικά του χρόνια και εκεί βρίσκονται μερικοί από τους καλύτερους φίλους του τους οποίους συναντάει κάθε φορά που βρίσκεται στο νησί. Μαζί με τη σύζυγό του Κίλι και τα δύο τους παιδιά, Αφροδίτη και Απόλλωνα, πηγαίνουν κα­θημερινά για μπάνιο στην παραλία Λάμπι, ενώ για φαγητό και ποτό προτιμούν σταθερά το beach bar Heaven.



Βλάσσης Χολέβας- Άννα Βεσολόφσκι

Το νησί της Άνδρου ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος καλο­καιρινός προορισμός για τον σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα, λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων, που απαιτούν να βρίσκεται στο ατελιέ του στην Αθήνα. Ο σχεδιαστής περίμενε πώς και πώς να έρθει ο Αύγουστος για να χαρίσει στον εαυτό του αλλά και στην εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου αγαπη­μένη του, Άννα Βεσολόφσκι, έξι μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας. Μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες του ζευγαριού στις δια­κοπές τους ήταν η πεζοπορία.



Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη εµφανίστηκε σε άψογη φόρµα και δεν άφησε κανέναν άντρα ασυγκίνητο όταν αποφάσισε να παίξει ρακέτες στην παραλία. Το µοντέλο και παρουσιάστρια του «Mega Star» ήταν ξανά µόνη, χωρίς να συνοδεύεται από κάποιον άντρα.



Μαρία Σολωμού

Μόνη της στη Μύκονο βρέθηκε για λίγες ηµέρες η Μαρία Σολωµού, καθώς είναι ο αγαπηµένος της καλοκαιρινός προορισµός — πέρσι είχε κάνει διακοπές εκεί µε το γιο της. Προτίµησε να κάνει βόλτες στα σοκάκια µε φίλες της και να κάνει ψώνια σε γνωστά µαγαζιά του νησιού.



Βίκυ Χατζηβασιλείου

Στη Μύκονο συνεχίζει τις διακοπές της η Βίκυ Χατζηβασι­λείου λίγο πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις της. Η Θεσ­σαλονικιά παρουσιάστρια επέστρεψε στο νησί των ανέ­μων, όπου είχε βρεθεί και τον περασμένο μήνα για ένα τριήμερο μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Ακκά. Αυτή τη φορά ταξίδεψαν χωρίς φιλική παρέα, για να περάσουν λίγες ημέρες αποκλειστι­κά οι δυο τους. Διέμεναν σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού, ενώ ένα από τα μεσημέρια επέλεξαν για μπάνιο την παραλία της Ψαρρούς.

2 σχόλια:

Chr είπε...

Ε, όχι και calebrities ...
Τα ονόματα των οκτώ από τους έντεκα "διάσημους" τα βλέπω για πρώτη φορά. Μάλλον πρέπει "να φύγω, να πάω αλλού"

papagalaki είπε...

Να φύγετε κύριε!
Να πάτε αλλού!

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick