twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Αυγούστου 2009

Μαρκ Λέστερ...Ο πραγματικός πατέρας της κόρης του Michael Jackson;

«Εγώ είμαι ο πραγματικός πατέρας της κόρης του Τζάκσον» αποκαλύπτει ο στενός φίλος του τραγουδιστή, Μαρκ Λέστερ, στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα «News of the World».

Ο 51χρονος ηθοποιός υποστηρίζει ότι δώρισε σπέρμα στον «βασιλιά της ποπ» για να αποκτήσει παιδί και πιστεύει περίτρανα ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας της 11χρονης Πάρις. «Σε μία από τις συχνές τηλεφωνικές συνομιλίες μας ο Τζάκσον μου είπε ότι αντιλαμβανόταν πως η απόκτηση παιδιών ήταν κάτι φυσιολογικό, όμως ο ίδιος δεν μπορούσε να το κάνει. Του ανέφερα τότε ότι υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι για να το καταφέρει. Νομίζω ότι είχε ήδη προσπαθήσει να το πετύχει με το δικό του σπέρμα, αλλά δεν λειτούργησε, κι έτσι του είπα αυθόρμητα να δοκιμάσει το δικό μου. Με είχε ήδη ρωτήσει πόσες φορές είχα προσπαθήσει για να κάνω τις τρεις κόρες μου και του είχα πει ότι δεν είχε χρειαστεί να ανησυχήσω αφού, όπως φαινόταν, δεν μπορούσα να σταματήσω να κάνω παιδιά. Οταν του είπα να δοκιμάσει το δικό μου σπέρμα, ακολούθησε σιγή για ένα λεπτό και μετά ο Μάικλ με ρώτησε: “το εννοείς;”» περιγράφει.

Ενα μήνα μετά από αυτή τη συζήτηση ο Λέστερ δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κλινική του Λονδίνου. Οχτώ μήνες μετά τη δωρεά ο Τζάκσον ανακοίνωσε το γάμο του με την Ντέμπι Ρόου και μέσα στους επόμενους τρεις μήνες γεννήθηκε ο γιος τους, Πρινς. Η γέννηση της Πάρις ακολούθησε ένα χρόνο μετά και η Ρόου αποκάλυψε ότι ήταν προϊόν τεχνητής γονιμοποίησης από ανώνυμο δότη σπέρματος. «Ο Μάικλ κι εγώ δεν αναφερθήκαμε ποτέ ξανά στο περιστατικό» λέει ο Λέστερ, ο οποίος με τα χρόνια δεν μπορούσε παρά να προσέξει την απίστευτη ομοιότητα της Πάρις με τη μεγαλύτερηκόρη του, Χάριετ. «Αισθάνομαι ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την Πάρις και πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι κομμάτι του εαυτού μου» εξηγεί, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να συνεχίσει να έχει επαφές μαζί της. Είναι, μάλιστα, πρόθυμος να κάνει και τεστ πατρότητας για να επιβεβαιώσει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του κοριτσιού.

Οι αποκαλύψεις του Λέστερ, ωστόσο, δεν περιορίστηκαν στο θέμα της δωρεάς σπέρματος. Μίλησε αρκετά και για τη σεξουαλικότητα του φίλου του. «Ο Μάικλ δυσκολευόταν να δημιουργήσει σχέσεις με γυναίκες. Η σεξουαλική πράξη ήταν κάτι που θεωρούσε ότι δεν μπορούσε να κάνει. Οταν ήταν 16 ή 17 χρόνων, μια πολύ διάσημη σταρ της ηλικίας του πήδηξε πάνω του γυμνή μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και προσπάθησε να τον αποπλανήσει. Τρόμαξε τόσο πολύ, που δεν μπόρεσε να αποδώσει» αποκαλύπτει ο Λέστερ, επισημαίνοντας όμως ότι ο Τζάκσον δεν ήταν γκέι. «Ηταν απλά asexual» λέει. Επιπλέον ανησυχούσε πολύ για την εικόνα του σώματός του, εξαιτίας της λεύκης από την οποία έπασχε. «Δεν ήταν μόνο το πρόσωπό του λευκό, αλλά ολόκληρο το σώμα του».

Εν τω μεταξύ, ο εγκέφαλος του τραγουδιστή επιστράφηκε στην οικογένειά του, η οποία θα πρέπει τώρα να αποφασίσει για τον τόπο ταφής του.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick