twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

7 Σεπτεμβρίου 2009

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει η Ε.Μ.Υ

Μεταβολή του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά ισχυρές καταιγίδες και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, αναμένεται τις επόμενες ημέρες σε ολόκληρη τη χώρα.Βροχές και καταιγίδες σημειώνονται τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα, καθιστώντας εμφανή την είσοδο του φθινοπώρου, καθώς τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, στο βορειοδυτικό Αιγαίο και πιθανώς στη Θράκη, στο βορειοανατολικό Αιγαίο και στην Πελοπόννησο.

Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φθάνουν τοπικά και τα 8 μποφόρ, ενώ ενδεικτικό είναι πως η θερμοκρασία καταγράφει σημαντική πτώση που κατά τόπους θα αγγίξει τους 8 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται συννεφιά με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Τα

φαινόμενα θα είναι κατά περιόδους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά 4-6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 18 και 25 βαθμών Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες πλήττουν τη Δευτέρα και τη Θεσσαλονίκη. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5-7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 21 βαθμών Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick