twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν πάσχει από τη νέα γρίπη η Ντόρα Μπακογιάννη...


Με υψηλό πυρετό, αναπνευστικά προβλήματα και συμπτώματα βαριάς πνευμονίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η υπουργός Εξωτερικών εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο χθες, μετά τις 12.00 το μεσημέρι, καθώς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, δύσπνοια και κόπωση.

Αμέσως υποβλήθηκε σε όλες τις εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν τη σοβαρή αυτή αναπνευστική λοίμωξη.

Ο θεράπων ιατρός της Γιώργος Χαλεβελάκης (διευθυντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής) υπέβαλε την κύρια Μπακογιάννη και σε rapid test για να διαπιστωθεί εάν η πνευμονία προκλήθηκε από τον ιό Η1Ν1 της νέας γρίπης, που έχει προκαλέσει τη φετινή πανδημία. Τα αποτελέσματα του τεστ, που βγήκαν μετά από δύο ώρες, έδειξαν ότι είναι αρνητική στον ιό και ότι η πνευμονία ωφελείται σε πνευμονιόκοκκο.

Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Αβραμόπουλος αμέσως μόλις έμαθε για την εισαγωγή της κύριας Μπακογιάννη στο νοσοκομείο, έσπευσε να την επισκεφτεί, μίλησε με τον θεράποντα γιατρό της και της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό γραφείο της υπουργού: «Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μετέβη στο νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” με συμπτώματα πνευμονίας. Κατόπιν σύστασης των γιατρών, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία και εξετάσεις. Το πρόγραμμα των επισκέψεων και περιοδειών της για τα επόμενα εικοσιτετράωρα ματαιώνεται».
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick