twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Σεπτεμβρίου 2009

Κτήνος κακοποιούσε ανήλικα παιδιά με διανοητικά προβλήματα


ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Ασύλληπτη τραγωδία βλέπει το φως της δημοσιότητας… Ένας 32χρονος εργάτης αποθήκης βίαζε τα τελευταία χρόνια δύο ανήλικα παιδιά, συγγενείς της αρραβωνιαστικιάς του.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβαινε στα νότια προάστια. Ο 32χρονος, αλβανικής καταγωγής, τα τελευταία πέντε χρόνια είχε ερωτικό δεσμό με μια 21χρονη.

Λίγους μήνες μετά την γνωριμία του μαζί της, ο δράστης, εκμεταλλευόμενος τα διανοητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο 17χρονος ανιψιός της και η 12χρονη αδερφή της, τους βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Προχθές, ο πατέρας της 12χρονης αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβαινε και μίλησε στην 12χρονη, η οποία αποκάλυψε την φρίκη που βίωνε.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία. Τα δυο παιδιά εξετάστηκαν από ιατροδικαστή, ο οποίος και πιστοποίησε τον βιασμό, και ο 32χρονος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί τον εισαγγελέα.

Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick