twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Οκτωβρίου 2009

5.000 οι αιτήσεις για τις θέσεις των γενικών και ειδικών γραμματεών των υπουργείων!

Στις 5.000 αναμένεται να φτάσουν οι αιτήσεις των υποψηφίων για την κάλυψη των συνολικά 88 θέσεων γενικών και ειδικών γραμματέων υπουργείων και γενικών γραμματέων περιφερειών που προκήρυξε η κυβέρνηση το βράδυ της Πέμπτης μέσω ανοιχτού διαγωνισμού.

Οι υποψήφιοι που μπήκαν έως και χθες το μεσημέρι στο link www. opengov. gr και συμπλήρωσαν τη σχετική φόρμουλα- αίτηση για την πλήρωση των θέσεων είχαν ξεπεράσει τους 1.100. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την ερχόμενη Τρίτη 13 Οκτωβρίου, ενώ η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα γίνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Τα ονόματα των υποψηφίων δεν θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο για λόγους εχεμύθειας. Σύμφωνα με τον συνεργάτη του Πρωθυπουργού και υπεύθυνο για τον όλο χειρισμό της διαδικασίας προσλήψεων στον δημόσιο τομέα μέσω των ανοιχτών διαγωνισμών κ. Νότη Παρασκευόπουλο, «έγινε μεγάλη συζήτηση για το εάν θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των υποψηφίων για λόγους διαφάνειας. Ωστόσο αυτή η σκέψη εγκαταλείφθηκε, διότι οι αιτούντες μπορεί να συναντούσαν προβλήματα από τους σημερινούς τους εργοδότες».

Η διαδικασία για τον διαγωνισμό περιγράφεται ως εξής: Η προθεσμία λήγει στις 13 Οκτωβρίου. Μία πολυμελής επιτροπή θα συλλέξει όλες τις αιτήσεις- οι οποίες υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του Διαδικτύου- προκειμένου να κάνει μία αρχική αξιολόγηση και στο τέλος να καταλήξει με μία πρόταση 3-5 υποψηφίων που θα προωθηθεί στον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν και την τελική επιλογή.

Έως το τέλος του χρόνου θα αρχίσει παρόμοια διαδικασία για τις διοικήσεις οργανισμών και νοσοκομείων.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick