twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Οκτωβρίου 2009

Στρατιωτικός τρανσέξουαλ ζητά να του πληρώσει η ασφαλιστική του εταιρεία την προσθετική στήθους!

Ακόμα μία μάχη δίνει Βρετανός πρώην στρατιωτικός όχι στο πλαίσιο κάποιου πολέμου, αλλά στα δικαστήρια εναντίον της ασφαλιστικής του εταιρείας. Κι αυτό επειδή οι υπεύθυνοι αρνούνται να τον καλύψουν οικονομικά για να βάλει εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος του. Ο τρανσέξουαλ πρώην στρατιωτικός, που σήμερα ονομάζεται Σάρα Τζέιν Σμιθ και ζει στη Γερμανία, έκανε μήνυση στην εταιρεία, οι υπεύθυνοι της οποίας αρνήθηκαν να του πληρώσουν τα 7.000 ευρώ που στοιχίζει η απόκτηση του στήθους, που τόσο θέλει. Η μήνυση κατατέθηκε σε δικαστήριο του Ανόβερο, όπου ο πρώην στρατιωτικός μένει από το 1985, οπότε και αποχώρησε από το στρατό. Διάλεξε τη Γερμανία για να ζήσει επειδή εκεί έχει παντρευτεί μια γυναίκα, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και μια κόρη.

Ο 50χρονος τρανσέξουαλ εξηγεί στην προσφυγή του ότι δεν μπορεί να αισθανθεί αληθινή γυναίκα χωρίς να έχει στήθος, κάτι το οποίο θεωρεί θέμα ζωτικής σημασίας. Βρίσκει μάλιστα παράλογη την άρνηση της ασφαλιστικής να δικαιολογήσει τα σχετικά έξοδα. Οπως δηλώνει, σ’ όλη τη ζωή του ένιωθε ότι μέσα στο αντρικό του σώμα κρυβόταν μια γυναίκα κι ότι δυσφορούσε ακόμη περισσότερο μετά την ένταξή του στο στρατό. Αποκαλύπτει, τέλος, ότι κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στο στρατό φορούσε γυναικεία εσώρουχα κάτω από τη στολή του.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick