twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

1 Οκτωβρίου 2009

Επίθεση από την Χρυσή Αυγή δέχθηκε η Σοφία Παπάζογλου!


Η επίθεση έγινε περίπου πριν μία ώρα στον σταθμό του μετρό Κατεχάκη.
Με το που πέταξε το φυλλάδιο η Σ.Παπάζογλου, της επιτέθηκαν 10 άτομα της Χρυσής Αυγής. Ένας από αυτούς την ψέκασε στα μάτια με σπρέι άγνωστης ουσίας...


Σύμφωνα με πρώτη εκτίμηση των γιατρών η όρασή της δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.


από το troktiko

1 σχόλιο:

Iωάννης είπε...

Λίγη σκέψη πριν δημοσιεύσετε μια είδηση δεν βλάπτει. Εν μέσω προεκλογικής περιόδου και με τον ΣΚΑΙ να υποστιρίζει καθαρά και ανοιχτά του ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΣΙΝΟΥΣ θα πρέπει να προβληματίζει. Ψάξτε λίγο τις διασυνδέσεις της εν λόγω κυρίας γιατί κάποια άλλα παπαγαλάκια λένε ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.

Το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ δεν δέχτηκε να δημοσιεύσει την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ως όφειλε από την στιγμή που έγινε η καταγγελία. Εφόσον υπάρχει κατηγορία πρέπει να υπάρχει και απολογία αυτό τουλάχιστον λέει η Δημοκρατία.

Συνδιάστε το παραπάνω και με την απάιτηση του Τρεμόπουλου για απαγόρευση της Χρυσής Αυγής και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Είναι τουλάχιστον ειρωνικό αυτοί που κρύβονται πίσω από την οικολογία και την Δημοκρατία να εκφράζουν τον ίδιο και περισότερ φασισμό με αυτούς που καταγγελουν.

Μόλις έγινε η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής και η πρόθεση να καταφύγει στην δικαιοσύνη η εν λόγω κυρία άρχισε να τα τουμπάρει.

Αυτά τα ολίγα ακόμα και αν δεν είμαι οπαδός της Χρυσής Αυγής δεν μπορώ τον βιασμό της Δημοκρατίας από αυτούς που την έχουν κάνει επάγγελμα.

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick