twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

31 Οκτωβρίου 2009

Καλά Χριστούγεννα για τον...Άγγλο ασθενή Ματ Ντάρμπισιρ!

Για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο Ματ Ντάρμπισαϊρ! Μετά την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αγγλος φορ φάνηκε ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στην κατάφυση των προσαγωγών και των κοιλιακών από την υπερπροσπάθεια να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και υπολογίζεται να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε ένα μήνα.

Η ανακοίνωση

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ματ Ντάρμπισιρ εξετάστηκε σήμερα από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Παντελή Νικολάου και τον χειρουργό κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ενώ έγινε ανάλυση των αποτελεσμάτων της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία είχε υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι υπάρχει ένα οστικό οίδημα στην κατάφυση των προσαγωγών και των κοιλιακών (σύνδρομο υπερχρησιμοποίησης στην προσπάθεια επανόδου στην αγωνιστική δραστηριότητα).

Συνεστήθη ένα ήπιο πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο θα ακολουθηθεί για διάστημα 15 ημερών, οπότε και θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής σε νέα μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει υποχωρήσει το οίδημα.

Με βάση τα παραπάνω υπολογίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε διάστημα ενός μηνός από σήμερα.
gavros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick